Eladó lakás Budapest I. kerület 142 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület 142 nm
Eladó lakás Budapest I. kerület 142 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8115252
Referenciaszám: LK058359
Frissítve: 1 napja

Budapest I. kerület eladó téglalakás 4 szobás: 259 millió Ft

259 millió Ft
1 823 944 Ft/m²
142 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 846 876 Ft
Második évtől
1 094 490 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A GELLÉRT-HEGY LÁBÁNÁL, A GELLÉRT-HEGY FREKVENTÁLT RÉSZÉN KÍNÁLUNK ELADÁSRA EGY KIVÉTELES  LAKÁST!!!!!KÜLFÖLDIEK SZÁMÁRA KIEMELT LEHETŐSÉG IS, GOLDEN VISA FELTÉTELEINEK MEGFELELŐ INGATLAN!!!!!NAPFÉNY, PARKOLÓ, 4 SZOBA, 3 FÜRDŐSZOBA, INFRASZAUNA, KLÍMA MINDEN SZOBÁBAN!!!!Az ingatlan kis lakóközösségű, nyugodt életű társasház második emeletén található ( 6 lakás található a társasházban).A lakás lenyűgöző környezetben helyezkedik el, közel több gyönyörű parkhoz, mint például a Filozófusok kertje, Tabán, Citadella és a Gellért-hegyi csúszdapark. A környék kínálata kimeríthetetlen, wellnessközpontok, gyógyfürdők, üzletek, orvosi rendelők, iskolák, óvodák és tömegközlekedési lehetőségek mind gyalogosan elérhetőek ( 8E, 108E , 112, 110, 27 -es buszok).Az ingatlan egyedi elhelyezkedése az egész napos napsütés ( észak, dél-keleti fekvés) és a gyönyörű kilátás élvezetét teszi lehetővé. A lakásban található igényesen beépített bútorok, úgymint konyhabútor, beépített szekrények a vételár részét képezik. A fa nyílászárók és a kiváló minőségű burkolatok teszik otthonossá. A konyhában gránit pultok és AEG konyhagépek találhatók, a fürdőszobák pedig kádas és zuhanyzós változatban is rendelkezésre állnak.A lakáshoz tartozik egy kis tároló a pincében, valamint egy gépkocsi számára egy beállási lehetőség a zárt udvarban, amely kényelmes parkolást biztosít.A közös kert gondozott, és ideális kikapcsolódást nyújt a lakóknak. A tetőt 2015-ben újították fel, és az északi homlokzatot 2016-ban szigetelték. Az ingatlanban klíma minden szobában, kondenzációs gázkazán és cirkó fűtés, valamint elektromos kandalló található.Ez a lakás minden igényt kielégít, és egyedülálló lehetőséget kínál azoknak, akik értékelik a kényelmet és a nyugalmat a városi pezsgés közepette.A júniusi költözési lehetőséggel most megvásárolhatja álmai otthonát!'Irodánkban teljes körű szolgáltatással állunk rendelkezésére ( hitel ügyintézés, ügyvéd, értékbecslés, energia tanúsítvány).Jöjjön, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Erkély:
8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pagonyi Szilvia Duna House - Istenhegyi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 731 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pagonyi Szilvia Duna House - Istenhegyi út Az iroda összes hirdetése
+36 30 731 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY