Eladó lakás Békéscsaba, Dobozi úti kertek 85 nm
Eladó lakás Békéscsaba, Dobozi úti kertek 85 nm
Eladó lakás Békéscsaba, Dobozi úti kertek 85 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8168809
Referenciaszám: 184800863
Frissítve: ma

Békéscsaba eladó téglalakás 2+1 fél szobás: 37 millió Ft

37 millió Ft
435 294 Ft/m²
85 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 982 Ft
Második évtől
156 356 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
**EGYEDI AJÁNLAT! LAKÁS+GARÁZS+KERT+TÁROLÓ!** Békéscsabán, az Előre pálya közelében kínálunk eladásra egy társasházi lakást, garázzsal, tárolóval és SAJÁT KIS KERTTEL. Az ingatlan egy HATLÁKÁSOS TÁRSASHÁZ első emeletén található, az elmúlt években FOLYAMATOS ÚJÍTÁSON esett át, így kiváló állapotban várja új tulajdonosát. A lakás 2 ÉS FÉL SZOBA beosztású, 66 négyzetméteren, tartozik hozzá egy 19 NM-ES GARÁZS (tárolóval), valamint egy kb. 100 nm-es elkerített PIHENŐ KERT. A kertben található fúrott kút megkönnyíti a kertészkedést, ami ideális lehetőséget nyújt a szabadidő eltöltésére. A külső nyílászárók műanyagból készültek, REDŐNNYEL és SZÚNYOGHÁLÓVAL felszerelve. A biztonságot a 6 ponton záródó FÉM BIZTONSÁGI BEJÁRATI AJTÓ garantálja. Az épület homlokzati hőszigetelése 8 CM vastagságú, így a fűtési költségek kedvezőek. A zuhanykabinos fürdőszobában új burkolatok vannak, a meleg vizet Ariston VILLANYBOJLER biztosítja. A konyha beépített bútorral felszerelt, egyedi mérőórákkal rendelkezik, a fűtést pedig a Westen GÁZKAZÁN biztosítja. A nyári melegek ellen KLÍMA segít. Az ingatlan részei: előszoba, főzőfülke-étkező, 2 és fél szoba, kamra, fürdőszoba, WC, erkély. A lakás és környezete KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉSSEL és nyugodt környezetével ideális választás lehet az idősebb korosztály számára, akik számára fontos a kényelem és a jó megközelíthetőség, ugyanakkor kertészkedési lehetőségeket is keresnek. Ne hagyja ki ezt a KIVÉTELES LEHETŐSÉGET, vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1965
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornagarázserkélyklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
LÉVAI MÓNIKA LÉVAI INGATLAN ÉS HITELIRODA Az iroda összes hirdetése
+36 70 602 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
LÉVAI MÓNIKA LÉVAI INGATLAN ÉS HITELIRODA Az iroda összes hirdetése
+36 70 602 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY