Eladó lakás Balatonlelle 31 nm
Eladó lakás Balatonlelle 31 nm
Eladó lakás Balatonlelle 31 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8155526
Referenciaszám: B112
Frissítve: 11 napja

Eladó 1 szobás téglalakás 40,99 millió Ft értékben Balatonlellén - My Lelle Residence lakóparkban

Balatonlelle
40,99 millió Ft
1 322 258 Ft/m²
31 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 134 029 Ft
Második évtől
173 217 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Legyen saját apartmanja a Balaton-parton, akár már 40 millió forinttól! Az újépítésű MyLelle Residence Balatonlelle szívében a Honvéd utcában, szinte a Balaton partján, mindössze 100 méterre a szabad strandtól kínál „A” energetikai besorolású apartmanokat. Az emberléptékűre tervezett, parkosított lakóparkban kétemeletes épületekben 74 darab lakás érhető el. Az alacsony fenntartást a korszerű építészeti és műszaki technológia és a megújuló energiafelhasználás (napelemek és hőszivattyús rendszer) biztosítja, így állandó ottlakásra vagy nyaralónak, de kiadásra is ideális lakásokat kínálunk – egy- és kéthálószobás kivitelben, eltérő méretű loggiával vagy terasszal, földszinti lakások esetében kertkapcsolattal. A lakók a szomszédos Lelle Hotel kertjéből percek alatt lesétálhatnak a sekély vizű szabad strandra és a hotel szolgáltatásait (játszótér, bár, szauna, kültéri fitneszpark, gyermekmedence) is ingyenesen használhatják. A lakóparktól néhány perc sétával elérhető a központ és a vasútállomás is. Legyen saját apartmanja a Balaton-parton, akár már 40 millió forinttól! Az újépítésű MyLelle Residence Balatonlelle szívében a Honvéd utcában, szinte a Balaton partján, mindössze 100 méterre a szabad strandtól kínál „A” energetikai besorolású apartmanokat. Az emberléptékűre tervezett, parkosított lakóparkban kétemeletes épületekben 74 darab lakás érhető el. Az alacsony fenntartást a korszerű építészeti és műszaki technológia és a megújuló energiafelhasználás (napelemek és hőszivattyús rendszer) biztosítja, így állandó ottlakásra vagy nyaralónak, de kiadásra is ideális lakásokat kínálunk – egy- és kéthálószobás kivitelben, eltérő méretű loggiával vagy terasszal, földszinti lakások esetében kertkapcsolattal. A lakók a szomszédos Lelle Hotel kertjéből percek alatt lesétálhatnak a sekély vizű szabad strandra és a hotel szolgáltatásait (játszótér, bár, szauna, kültéri fitneszpark, gyermekmedence) is ingyenesen használhatják. A lakóparktól néhány perc sétával elérhető a központ és a vasútállomás is. " "Balatonlelle a déli part egyik turisztikai központja. A városban minden megtalálható: sekély víz, szabadstrand, rengeteg jó étterem, halászcsárda, pub, pezsgő éjszakai élet, bulihelyek, szabadtéri programok, koncertek – és kerékpáros távolságra a Somogyi-dombság. Bevásárlóközpontok, óvoda, iskola, sportcentrum, szórakoztató és kulturális események biztosítják a városi életet kedvelők igényeit. A fővárosból is könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Igazi kuriózum, hogy Balatonlellén több mint 4 kilométeres partszakaszon lehet ingyen strandolni, sőt, a Napfény-strand és élményfürdő homokos partja igazi tengerparti hangulatot varázsol - mindössze néhány percre a My Lelle Residence-től.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Padlófűtés
Tervezett átadás:
2026. 2. negyedév
Erkély:
7,1 m²
Energetikai besorolás:
A
összkomfortosliftakadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 464 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 70 464 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY

Projekthez kapcsolódó további ingatlanok