Eladó lakás Balatongyörök 65 nm
Eladó lakás Balatongyörök 65 nm
Eladó lakás Balatongyörök 65 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8168629
Referenciaszám: M282243
Frissítve: 4 napja

Balatongyörök eladó téglalakás 3 szobás: 62,9 millió Ft

62,9 millió Ft
967 693 Ft/m²
65 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 205 670 Ft
Második évtől
265 805 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Balatongyörökön, apartman szeptemberi átadással eladó. A 2000-ben épült tégla társasház, ahol a 65 m2 ingatlan található, rendezett és folyamatosan karbantartott. Az első emeleti lakás jó elosztású, helyet kapott benne három szoba, tágas nappali, konyha- étkező, fürdőszoba, külön wc, és folyosó ami praktikus bepépített szekrénnyel kialakított. Az erkélyre a nappaliból jutunk, ahonnan részleges kilátás van a Balatonra. A fából készűlt nyílászárók szigeteltek, jó állapotúak. A komfortos hőmérsékletet a két hűtő-fűtő klima szolgáltatja, a melegvíz házközponti renszerről biztosított. Egyedi vízmérőkkel felszerelt, és a közös költség tartalmazza az internet és a kábeltévé díját is. Az épület biztonsági kamera rendszerrel ellátott, automata kapuval zárt. Önálló, házon belüli lekövezett nyílt parkoló, illetve egy zöld környezetű közös udvar is rendelkezésre áll a tulajdonosoknak. A vételár részét képezi a teljes beépített konyhabútor, a többi berendezési tárgy megbeszélés kérdése. A vidám, fiatalos otthon egész éven át használható, akár életvitelszerűen, vagy kedvező fekvésének köszönhetően hosszútávú bérbeadásra, de akár rövidtávú szálláshelykiadásra, turisztikai célra is alkalmas. A strand, és a szezonon kívül is nyitvatartó étteremek boltok, könnyű pár perces sétával elérhetők. Minden évszakban mind látnivalóban, mind szabadidő eltöltésében és kultúrális programokban gazdag vidék, amit csak élvezni lehet. Egyedi kamatozású, ingatlanvásárlási, és felújítási hitelek, valamint CSOK és babaváró hitelügyintézését is elvégezzük Ön helyett, az OTP Bank hátterével. Amennyiben a hirdetés felkeltette érdeklődését, kérdése van, vagy szeretné személyesen megtekinteni, kérem, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortosvilágosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Köteles Judit Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Köteles Judit Tapolca Batsányi utca 1 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 398 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY