Eladó lakás Balatonföldvár 118 nm
Eladó lakás Balatonföldvár 118 nm
Eladó lakás Balatonföldvár 118 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8162501
Referenciaszám: LK086312
Frissítve: 3 napja

Balatonföldvár eladó téglalakás 7 szobás: 155 millió Ft

155 millió Ft
1 313 559 Ft/m²
118 m²
Alapterület
7 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 506 817 Ft
Második évtől
655 004 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Balatonföldváron egy 118 m2 es, új építésű társasházat, kertkapcsolattal és medencével!Az ingatlan jellemzői:Lakások száma: 4 db.Szintek száma: 3.Fűtés: Hőszivattyú hűtés-fűtés.Parkolás: Saját felszíni beállóLakások jellemzői:-Az ingatlan 30-as PTH falazatot és 22 cm vastag monolit födémeket kapott-Külön bejárattal rendelkeznek a lépcsőházból-15 cm-es grafitos hőszigetelés van a lakásokon és  minőségi vékonyvakolat-Díszhomlokzat burkolat-Hő- és hangszigeteltek a lakások, 3 rétegű nyílászárókkal rendelkeznek-Hőszivattyús bojler áll rendelkezésre a  melegvíz ellátáshoz-Telefonról vezérelhető, szobánkénti termosztáttal ellátott padlófűtés és hűtés jellemzi őket-Amerikai rendszerű légcsatornázott klíma áll rendelkezésre a kellemes hőmérsékletért.-Telefonról vezérelhető okos házrendszer, riasztó és kamerarendszer tartozik az ingatlanokhoz.-Napelemeket kapott  az épül (villamosenergia visszatérítés)-Kiváló energetikai besorolásba tartozikMost 5 MFt értékben konyhabútor rendelhető!Megközelíthetősége: A Budapest-Nagykanizsa vasútvonal a településen halad át. Személyautóval az M7 és a 7-es számú főúton közelíthető meg.A balatonkiliti repülőtér mindössze húsz kilométerre, a szántódi rév pedig alig néhány kilométerre található innenA további kérdésekkel és a megtekintéssel kapcsolatban kérem keressen bizalommal  a megadott mobil számon.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Erkély:
10 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csukás Veronika Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 342 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csukás Veronika Duna House - Mosonmagyaróvár Az iroda összes hirdetése
+36 30 342 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY