Eladó lakás Balatonalmádi 90 nm
Eladó lakás Balatonalmádi 90 nm
Eladó lakás Balatonalmádi 90 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8156596
Referenciaszám: 318580
Frissítve: 2 napja

Balatonalmádi eladó téglalakás 2 szobás: 159 millió Ft

159 millió Ft
1 766 667 Ft/m²
90 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
2. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 519 897 Ft
Második évtől
671 907 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Egy ingatlan, ahol a modern, letisztult stílusvilág találkozik a természet csodájával, megteremtve a lelki egyensúlyt. Balatonalmádi Káptalanfüred újépítésű lakóparkjában várja leendő tulajdonosát ez az egyedi és örök látképet nyújtó Penthouse. A lakás alapterülete 63 m2 , a nappaliból panoráma tolóajtó nyílik a hozzá tartozó 53 m2-es teraszra. Kivitelezésében magas minőségű burkolatok, falborítások, szaniterek, beépített bútorok és gépek alkotnak egységet a terek optimalizált kihasználásával. A hűtés-fűtést inverteres hőszivattyús klíma kezeli. Az innovatív Internorm 3 rétegű üvegezéssel ellátott nyílászárók jól hangszigetelnek, valamint minden ablakon automata árnyékolástechnika nyújt kényelmes megoldást. A világítás tervezés tökéletes összhangban van a belsőépítészeti stílussal, fokozva a lakás eleganciáját. A társasház biztonságtechnikai rendszerrel van ellátva, parkolási lehetőségként egy privát parkolót biztosít. Kertész által rendben tartott park és közös medence teszi még színvonalasabbá a lakók mindennapjait. Közös költség: Magába foglalja a szemétszállítást, medence fenntartást, kertészt, lépcsőházi takarítást, lépcsőházi és udvari világítást. LÉPJEN BE EBBE A CSODÁLATOS INGATLANBA ÉS ENGEDJE MEG, HOGY A BALATONI PANORÁMA LEVEGYE A LÁBÁRÓL! Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető! További információkért forduljon hozzám bizalommal, akár hétvégén is! :) – Megbízható ÜGYVÉDI HÁTTÉR. – ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY és INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS készítése. – BANKFÜGGETLEN hitelek, állami támogatások, személyi kölcsönök, megtakarítások és lakástakarékok INGYENES ügyintézése, több, mint 10 éves szakmai tapasztalattal. – Profi INGATLANFOTÓZÁS és -VIDEÓZÁS. Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! Az ingatlan megtekintése ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN történik! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS A BALATON KÖRNYÉKÉN TÖBB, MINT 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
A+++
luxuspanorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kamondi Tímea Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 277 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kamondi Tímea Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 277 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY