Eladó lakás Baja 41 nm
Eladó lakás Baja 41 nm
Eladó lakás Baja 41 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8160190
Referenciaszám: LK063640
Frissítve: 1 napja

Baja eladó téglalakás 2 szobás: 15,8 millió Ft

15,8 millió Ft
385 366 Ft/m²
41 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 51 663 Ft
Második évtől
66 768 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Baja belvárosában eladó 41 m2-es, 1,5 szobás, teljesen felújított udvari, kertkapcsolatos társasházi lakás lekerített ~100 m2 udvarral, pince rekesszel!A ház régebbi építésű, vegyes szerkezetű. Falai egyenesek, szárazak. Kialakításra került benne szoba, félszoba, konyha-étkező, előtér, fürdő-wc. Az ingatlan felújítása a napokban fejeződött be és minden részletre kiterjedt:- új víz, szennyvíz, villany vezetékek (+Fí relé) és földelés- új fürdőszoba tusolóval- mennyezet gipszkartonozva, felette hőszigetelve- félszoba kialakítása gipszkarton fallal az eredetileg egy térből- új hideg és meleg burkolatok, laminált padló- teljes konyha kialakítva, mosógép kiállás, illetve több konnektor biztosított- a homlokzat kijavítva, hálózva, ragasztózva, nemes vakolatra előkészítve- belső nyílászárók cserélve- elektromos fűtőberendezés a fürdőben és a félszobában- takarékos és nagy fényerejű LED lámpák mindenhol- friss glettelés, festésA konvektorokat, klímát, illetve az ablakokat, bejárati ajtót ezen felújítást megelőzően végezték az elmúlt években, újszerű állapotúak, az ablakok kétrétegű hőszigetelt üvegezésű műanyagok, a bejárati ajtó fából készült.Épületen belüli védett elhelyezkedésének, valamint vastag falainak köszönhetően télen meleg, nyáron hűvös, külső szigeteléssel nem szükséges ellátni, így is kis rezsivel fenntartható! A fűtésről az újszerű, takarékos gázkonvektorok, a hűtő-fűtő klíma, illetve az elektromos fűtőberendezések gondoskodnak.A meleg vizet Ecofix 50L-es villanybojler állítja elő. A lekerített zöld udvar a folyosóról, illetve saját kerti kapuról is megközelíthető. Rajta kisebb térkövezett terasz került kialakításra, valamint fúrt kút és locsoláshoz villany is adott.Az épületrészben összesen 3 lakás található, az eladásra kínált ingatlan és a szomszéd lakás egy lépcsőházból és folyosóról érhető el, a harmadik lakás hátrébb helyezkedik el és más úton megközelíthető.A lakáshoz tartozik egy saját, 8 m2-es zárható pince rekesz is.Parkolás a ház kapualjában, illetve az udvari részen is lehetséges. Közös költség nincs!Önálló helyrajzi számmal rendelkező társasházi lakásként nyilvántartott ingatlan! Nem osztatlan közös, 1 tulajdonosa van, tehermentes, minden közmű saját! Kifizetés után azonnal birtokba vehető!Érdeklődés esetén keressen bizalommal, nézzük meg együtt!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világosbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tresz Péter Duna House - Baja Az iroda összes hirdetése
+36 70 945 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY