Eladó lakás Aszód 43 nm
Eladó lakás Aszód 43 nm
Eladó lakás Aszód 43 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8110087
Referenciaszám: H341171_70091
Frissítve: 3 napja

Aszód eladó téglalakás 2 szobás: 34,9 millió Ft

34,9 millió Ft
811 628 Ft/m²
43 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 114 116 Ft
Második évtől
147 482 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Aszód Budapesttől mindössze 40 kilométerre, a Gödöllői Dombság keleti részén, a Galga folyó völgyében elterülő csodás , 6000 lelkes kisváros. Könnyen megközelíthető az M3-as autópályáról, illetve vonattal is , a Keleti pályaudvarról. A táj jellegzetesen dombos, csodás erdökkel, kirándulóhelyekkel. Ideális választás ez a település azoknak, akik az agglomerációt választják lakóhelyükként. Itt, Aszód belvárosában, Podmaniczky-Széchenyi-kastély közvetlen szomszédságában kínálunk megvételre, egy hagyományos bajor udvarház jellegű 4 lakásos házban, egy teljesen felújított 43 nm-es lakást. A ház földszintjén2 lakás, az emeletén szintén 2 lakás helyezkedik el. Bájos, közös, gondozott belsőkerttel és jó lakóközösséggel. A lakás az első emeleten helyezkedik el, amit egy zárt, hangulatos, vintage stílusú lépcsőházon keresztül közelíthetünk meg. Már az ajtóban szembe tűnik, hogy a lakás nagy felújításon esett át, mivel az összes nyílászáró, köztük az igényes bejárati ajtó is ki lett cserélve. Az ajtón belépve, egy konyha-étkező, jobbra pedig a fürdőszoba található. A fürdőszoba ez évben teljesen fel lett újítva, új vízvezeték, nagyon szép, minőségi csempeburkolat, tusoló és új szaniterek lettek beépítve. A konyha- étkező világos, nagy ablakkal és egy apró, de bővíthető konyhabútorral van felszerelve, ami a vételár részét képezi. Az étkező sarokból egy tágas, szintén világos nappaliba, onnan pedig a hálószobába léphetünk. Minden burkolat cserélve lett, laminált padlóra és járólapra. Tisztasági, fehér festést is kapott a lakás. - 3 éves gáz cirkó, amely a fűtést és a melegvizet szolgáltatja. - minden nyílászáró műanyag, 2 rétegű, redőnnyel felszerelt. - teljes vízvezeték csere 2024-ben. - új fürdőszoba, új szaniterek. - teljes burkolat csere ( laminált padló, járólap). Amennyiben megtetszett Önnek ez a szép kislakás, kérem ne habozzon, hívjon és tekintse meg! Teljeskörű ingatlannal kapcsolatos szolgáltatással, jogi-és hiteltanácsadással állunk rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertcsendesbútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szemők Éva Rock Home Belváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szemők Éva Rock Home Belváros Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY