Eladó lakás Albertirsa 79 nm
Eladó lakás Albertirsa 79 nm
Eladó lakás Albertirsa 79 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 8150535
Referenciaszám: LK032731-4672015
Frissítve: ma

Albertirsa eladó téglalakás 3 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
505 063 Ft/m²
79 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 465 Ft
Második évtől
168 611 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Albertirsán, központhoz közel, de mégis csendes környezetben egy 2009-ben épült tégla építésű lakás!A ház előtt parkoló, az elektromos kapuval ellátott kerítés mögött pedig egy saját kocsibeálló található. Itt lehet felmenni az emeletre egy igényes valódi fa lépcsőn. A lakás hasznos alapterülete 79 m2. A lépcső tetején kis közlekedő, innen nyílik balra a külön álló mosdó és a zuhanykabinnal felszerelt fürdőszoba. Itt utólag egy plusz wc lett kialakítva.Vele szemben található a lakás legnagyobb és legvilágosabb helyisége az amerikai konyhás nappali. Beépített konyhapulttal rendelkezik , ami a vételár részét képezi. Innen nyílik a 2 szoba és itt lehet kijutni az utcára néző teraszra. A lakás fűtését és meleg víz ellátását kombi gázkazán biztosítja radiátorokkal. Nyáron és az átmeneti időszakban 2 nappaliban lévő klíma biztosítja a kellemes hőmérsékletet. Található még egy kéménykiállás is, ha valaki egy hangulatos kandallóban gondolkodna. A lakás riasztóval felszerelt.A lakáshoz tartozik még egy tároló is ami a lépcső alatt található és a kocsibeálló felől lehet megközelíteni.A buszpályaudvar és a vasútállomás is pár percre található. Budapest 30 perc alatt elérhető az M4-es autóúton. A központban minden megtalálható, óvoda, orvosi rendelő, bevásárló központok.Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan, de nem rendelkezik a teljes vételárral, a Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciókat a kedves vevők számára.Ha felkeltette az ingatlan az érdeklődését hívjon bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2009
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabóné Kristóf Beáta AktiválLak 2023 Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabóné Kristóf Beáta AktiválLak 2023 Kft Az iroda összes hirdetése
+36 70 625 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY