Eladó lakás Albertirsa 95 nm
Eladó lakás Albertirsa 95 nm
Eladó lakás Albertirsa 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8111196
Referenciaszám: M277089
Frissítve: 3 napja

Albertirsa eladó téglalakás 2 szobás: 39,9 millió Ft

39,9 millió Ft
420 000 Ft/m²
95 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 130 465 Ft
Második évtől
168 611 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsán 95 nm-es lakás eladó! A tégla építésű ingatlanban található, 2 szoba, előtér, konyha, nappali, fürdőszoba, külön wc. A lakáshoz tartozik még egy fedett kocsibeálló és egy tároló. A szobák laminált padlóval vannak burkolva a többi helyiség hidegburkolatot kapott. Az otthon melegéről gáz-cirkó, hűtő-fűtő klíma gondoskodik. Kívülről pedig hőszigetelést kapott az épület. A kocsibeállóhoz történő bejutást, elektromosan nyíló kapu teszi lehetővé, mely a maximális kényelmet szolgálja. Az ingatlan jó szomszédsággal rendelkezik, csendes környéken helyezkedik el. A lakás alatt pedig egy üzlet van, ahol minden kapható. A környéket kiváló infrastruktúra jellemzi. Remek bevásárlási lehetőségek, iskola, óvoda, bölcsőde, orvosi rendelő, vasútállomás. A város a Budapestet Debrecennel összekötő 4-es főút mentén helyezkedik el, így közlekedés szempontjából is kitűnő választás. M4-es autópálya kb. 9 perc alatt elérhető. A vonatközlekedést a Budapest-Cegléd-Szolnok-vasútvonal biztosítja. Az OTP Ingatlanpont megbízható ügyvédi közreműködéssel segíti, hogy álma valóra váljon. Amennyiben az ingatlan megvásárlásához hitelre van szüksége, az OTP kedvező konstrukcióit tudom ajánlani! Megtekinthető rugalmasan, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2010
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
gázcsatornaösszkomfortosvilágoserkélyterasztelefonklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csernai Balázs Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 178 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csernai Balázs Nagykőrös Ceglédi út 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 178 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY