Eladó lakás Albertirsa 51 nm
Eladó lakás Albertirsa 51 nm
Eladó lakás Albertirsa 51 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7957017
Referenciaszám: LK077420
Frissítve: 3 napja

Albertirsa eladó téglalakás 3 szobás: 42 millió Ft

42 millió Ft
819 033 Ft/m²
51 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 137 331 Ft
Második évtől
177 485 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Albertirsán a Penny közelében épülő kilenc lakásos társasházban eladó egy földszinti déli tájolású 51,28 nm-er alapterületű amerikaikonyhás-nappalis lakás 3 nm-es terasszal.  Belső elrendezése előszoba, konyha-étkező- nappali, két hálószoba,  fürdő, wc, terasz.  Az épület 30 cm-es Porotherm téglából épül külső 20 cm-es hungarocell szigeteléssel. A társasház egy emelet plusz tetőtér beépítéssel készült. A fűtés és meleg víz gáz cirkó biztosítja házközponti rendszeren keresztül egyedi mérővel.  A hőleadás minden helyiségben padlón keresztül történik.  A nyílászárók három rétegű fehér színű műanyagok, redőny kialakítással előkészítve kerülnek értékesítésre. A burkolatok 8000.- Ft-os /nm áron választhatóak legyen az hideg vagy meleg burkolat. A beltéri ajtók 100.000.- Ft/db áron választhatóak.  A szaniterek 250.000.- Ft értékben választhatóak.  Az udvar körbekerített zárható murvázott burkolattal kerül átadásra. Minden lakáshoz egy autóbeálló tartozik ami BENNE VAN A VÉTELÁRBAN!  AZ ELKÉSZÜLT LAKÁS KÉPE EGY MOST ÁTADOTT LAKÁS KÉPEI. AZ ELKÉSZÜLT LAKÁS KÉPE EGY MOST ÁTADOTT LAKÁS KÉPEI. VÁRHATÓ ÁTADÁS 2024 május.Ha megtetszett Önnek az ingatlan kértem hívjon bizalommal akár hétvégén is.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
2
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2024
Erkély:
3 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hortobágyi Zsuzsanna Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 670 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY