Eladó lakás Vác, Alsóváros 71 nm
Eladó lakás Vác, Alsóváros 71 nm
Eladó lakás Vác, Alsóváros 71 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8150922
Referenciaszám: 49-2436
Frissítve: 16 napja

Vác eladó társasházi lakás 2+1 fél szobás: 47 millió Ft

47 millió Ft
661 972 Ft/m²
71 m²
Alapterület
2+1 fél szoba
Szobák száma
földszint
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 153 680 Ft
Második évtől
198 614 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó a 80-as években, csúsztatott zsalus technológiával épült társasházi lakás. A 10 emeletes épület földszintjén található a 71 m2-es, 2+1 fél szobás ingatlan. A lakásba lépve az előtérből az egyik folyosó mentén található a fürdő, külön helyiségben a WC, egy tárolóhelyiség és a végén az tágas konyha. A másik folyosón elindulva egy hálószobába jutunk mely saját kis erkéllyel rendelkezik. Az előtérből léphetünk a nappaliba, ahonnan egy további szoba is vár ránk. Mind a nappaliból mind a szobából egy újabb erkélyre léphetünk ki. Az elmúlt 5 évben a lakás több felújításon is átesett. A szobákba laminált parketta lett letéve, a többi helyiségbe pedig (folyosó, konyha, fürdő) új hidegburkolat került. A fürdőszobában az átalakítás során zuhanykabin lett kialakítva, törölköző szárítós radiátor került a falra, valamint a mennyezetig új csempe. A konyha is új csempét kapott, mennyezetig és az régi konyhabútort új váltotta fel. Az előtér és folyosók, fa lambériával lettek hangulatosabbá téve. A lakás valamennyi helyiségét álmennyezettel burkolták. A bejárat a felújítás során új biztonsági ajtót kapott és az összes beltéri ajtót fa ajtókra cserélték. Az ablakok eredetiek, használható állapotúak, de festést és némi karbantartást igényelnek. A fűtést és meleg vizet a távhő biztosítja. A társasház a közeljövőben tervezi az egyedi fűtésre való átváltást. A lakásban a felújítás során dupla csöves alumínium radiátorokat szereltek fel. A konyhában gáztűzhely található, mely fogyasztástól függetlenül 6.000 Ft/ 3 hónap Lépcsőház rendezett, kulturált lakóközösséggel. Közös tárolóhelyiség tartozik az ingatlanhoz, melyen 5 lakás osztozik. Igény esetén vásárolható a lakáshoz egy 21 m2-es garázs, az Avar utcai garázssoron, 10 millió Ft-ért. Kiváló infrastruktúrával rendelkező ingatlan a parkolás pedig díjmentes az épület elött. Vasútállomás gyalogosan 5 percre található , helyi járatú busz megállója az utcában, távolsági buszmegálló gyalogosan 10 perc alatt érhető el. Az M2 autóút közelsége a gépjárművel való közlekedést is megkönnyíti. Budapest vonattal, busszal és autóval is fél óra alatt megközelíthető.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1985
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
összkomfortosamerikai konyhakamraerkélybútorozatlanbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Lívia Balla Ingatlan - Vác és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vajda Lívia Balla Ingatlan - Vác és környéke Az iroda összes hirdetése
+36 30 820 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY