Eladó lakás Tiszaújváros 42 nm
Eladó lakás Tiszaújváros 42 nm
Eladó lakás Tiszaújváros 42 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8145028
Feltöltve: 29 napja

Tiszaújváros eladó társasházi lakás 1 szobás: 100 ezer Ft

100 ezer Ft
2 381 Ft/m²
42 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tiszaújvárosban, az Építők útján SZÁMLAKÉPESEN KIADÓ ELSŐSORBAN CÉG RÉSZÉRE téglaépítésű társasházban, 1. emeleten lévő 42 m2-es, nyugodt, parkos környezetben egy tehermentes lakás. Helyiségei: szoba, előszoba, konyha, étkező, fürdőszoba, kamra, erkély. Homlokzata szigetelt, nyílászárói hő- és hangszigetelt műanyagablakok, redőnnyel, rovarhálóval felszereltek. A bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági ajtó. AZ INGATLAN KÉNYELMES FEKHELYEKKEL, HÁZTARTÁSI GÉPEKKEL, SZÓRAKOZTATÓ ELEKTRONIKAI ÉS HASZNÁLATI ESZKÖZÖKKEL RENDELKEZIK, TISZTA, RENDEZETT ÁLLAPOTBAN VÁRJA ÚJ BÉRLŐJÉT. A szoba burkolata laminált padló, a lakás falai frissen festettek. A tárolás a pinceszinten saját zárt tárolóban lehetséges. Dohányzás az erkélyen megengedett. A környék csendes, a nyugodt pihenés garantált. A társasház a város központjában található, bevásárlási lehetőség, posta, bankok, orvosi rendelő, gyógyszertár, iskola, óvoda 500 m-e belül vannak. Parkolás a ház előtt található parkolókban biztonságosan és díjmentesen megoldható. Az lakás 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj megfizetése után költözhető. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, vagy kérdése van azzal kapcsolatban, forduljon hozzám bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Erkély:
5 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
Átlagos rezsiköltség:
40 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó beosztásúcsendeserkélypinceam-micro antennásinternetbútorozottbeépített konyhabútorbeépített szekrénygépesítettalacsony közös költségvízórásbiztonsági ajtórácsredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Klára Duna House - Tiszaújváros, Deák Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 381 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Bíróné Klára Duna House - Tiszaújváros, Deák Ferenc tér Az iroda összes hirdetése
+36 70 381 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY