Eladó lakás Tapolca 56 nm
Eladó lakás Tapolca 56 nm
Eladó lakás Tapolca 56 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7969548
Referenciaszám: 167093
Frissítve: ma

Tapolca eladó társasházi lakás 3 szobás: 36,5 millió Ft

36,5 millió Ft
651 786 Ft/m²
56 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 119 347 Ft
Második évtől
154 243 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167093 hivatkozási számú tapolcai társasházi lakás. Eladó a Balaton-felvidéken, Tapolca központjában egy tégla építésű, 56 nm-es, 3 emeleti, 1 + 2 félszobás, felújított társasházi lakás. A lakáshoz tartozik egy 2 nm-es erkély, ahonnan szép a panoráma   A lakás felújítására 2023 évvégén került sor. A felújítás során ki lettek cserélve a külső nyílászárók nagyrésze, amely műanyag. Van néhány fából készült nyílászáró, amely  olyan jó minőségű, szép,  hogy nem igényelt cserét.  A szobákban laminált padló, míg az összes többi helyiségben (előszoba, konyha, WC-fürdő egyben, erkély) kerámia kőburkolat, járólap van.  A nappali déli fekvésénél fogva világos, napsütés, ahonnan egy 2 nm-es zárt erkély nyílik. Szintén a nappaliban található 1 db klíma biztosítja a nyári melegben a kellemes, klimatizált légkört. Az ingatlan részben bútorozottan (konyhabútor, szobai szekrénysor) eladó. Mivel az ingatlan a városközpontban található így szinte minden infrastruktúra  a közelben megtalálható: gyógyszertár, iskola, óvoda, gyermekorvosi rendelő, bankok, bevásárlási lehetőség 2-3 perces sétára. Az eladó lakás a főutcán, a városközpontban található, de adottságainál, elhelyezkedésénél fogva mégis csendes, az utca zaja nem hallható. A rezsiköltségek alacsonyak. Az ingatlan megvásárlásához CSOK plusz igényelhető.     Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó tapolcai társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167093 Az Openhouse Tapolca Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
B

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenci Imréné Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ferenci Imréné Openhouse Tapolca Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 600 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY