Eladó lakás Szeged, Belváros, Sóhordó utca 101 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros, Sóhordó utca 101 nm
Eladó lakás Szeged, Belváros, Sóhordó utca 101 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7942106
Feltöltve: 5 hónapja

Szeged eladó társasházi lakás 4+1 fél szobás: 72,9 millió Ft

72,9 millió Ft
721 782 Ft/m²
101 m²
Alapterület
4+1 fél szoba
Szobák száma
tetőtér
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
SZEGEDEN, egyetemekhez, klinikákhoz közel TELJESEN ÁTALAKÍTOTT és FELÚJÍTOTT TÁRSASHÁZI LAKÁS ELADÓ 8 lakásos társasházban TÁRSASHÁZI LAKÁS A BELVÁROS SZÉLÉN, CSENDES, NEM FORGALMAS UTCÁBAN (Sóhordó utcában) Teljesen átalakítva, felújítva (gépészettel, villanyszereléssel, külső- és belső nyílászárókkal, teljes ingatlan burkolásával, 5 db. gree hűtő-fűtő klímával, beépített-épített bútorzatokkal, hidegburkolt dekorpolcozatokkal együtt) 8 lakásos társasházban nettó 101 négyzetméteres lakást kínálok eladásra a belvárosban (Teleki utcában). Az ingatlan bármikor beköltözhető. Az ingatlan 1/1 magántulajdonban van (magányszemélyé). Ingatlan paraméterei: Teljesen átépített, felújított; Hőszigetelt; Új külső- és belső nyílászárókkal - külső nyílászárók összesen: 11 db. (8db. ablakon külső és belső árnyékoló); 5db. új Gree hűtő-fűtő klímával felszerelt; Új, bennmaradó épített-beépített bútorzatokkal (amelyek többségén a védőfólia még fenn van - magasfényű, szatén színű) A lakásban a legtöbb bútor épített-beépített, így bennmaradó. KIMAGASLÓ BELTARTALMI ÉRTÉKEKKEL RENDELKEZŐ LAKÁS. Fürdőszobában rejtett bútorzatokkal, valamint épített bútorzatokkal. Új konyhával (okoskonyha: beépített sütő és mikrohullámú sütő wifi-s) Új kazánnal... A teljes lakás hidegburkolattal van ellátva (hálóban, kamrában, gardróbban, nappaliban és az előszobában 60x60cm-es greslap). Dekorpolcozatok szinte minden helyiségben találhatók, amelyek hidegburkolattal vannak ellátva. Több dekorpolcozatban egyedi szpotvilágítás és-vagy dugaly van beszerelve. Az ingatlan 3. emeleti (zárószinti), így a legcsendesebb a társasházban (csak 1 szomszéd van az emeleten - továbbá, a házban ez a legnagyobb lakás). 11 ablakkal a környék legvilágosabb, egyben legcsendesebb lakása. (A Tulajdonos a 4 kisebb helyiségben - azaz 4 szobában - az új függönyöket is az ingatlanban kívánja hagyni, tehát a lakás részét képezik.) A ház 2006-ban épült. Udvarral - lakás fele udvarra néző, másik fele utcára néző. Ház alatt mélygarázzsal, ahol parkolási lehetőség bérelhető. Csendes, nem forgalmas, 2019 végén aszfaltozott utcában. Parkolás: utcán (teremgarázsban hely bérelhető). Lakossági éves parkolóbérlet ára: 2023-tól 13.750,- Ft. (4 utcára). (A Tulajdonos a mélygarázsban bérel beállóhelyet havi 15.000,- Ft-ért, valamint parkolóbérlettel is rendelkezik.) INGATLAN IRÁNYÁRA: 72.900.000,- Ft. (az ár ingatlan értékesítő bevonása nélkül 72.900.000,- Ft.) Érdeklődni: telefon: +36-30/4-683-683; +36-20/235-3360 (info@optimalhouse.hu; ingatlan@optimalhouse.hu; web@optimalhouse.hu)

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
villanygázvízcsatornakomfortosjó beosztásújó közlekedésűcsendesvilágospanorámaamerikai konyhakamragardróbparabolaantennakábeltévéinternettelefonbeépített konyhabútorbeépített szekrényalacsony közös költségvízóráshőszigeteltszigetelt

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Józó Mónika
+36 30 468 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Józó Mónika
+36 30 468 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY