Eladó lakás Siófok, Belváros 85 nm
Eladó lakás Siófok, Belváros 85 nm
Eladó lakás Siófok, Belváros 85 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7502273
Referenciaszám: 159634
Frissítve: 1 napja

Siófok eladó társasházi lakás 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
812 791 Ft/m²
85 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 228 558 Ft
Második évtől
295 386 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófoki Openhouse Future Ingatlaniroda megvételre kínálja a 159634 referenciaszámon lévő 4 szobás Siófok belvárosi ingatlanját!   2024-ben újra indulnak az OTTHONteremtési kekdvezmények! Házaspároknak: 1 vállalt gyermek ->-> 3% TÁMOGATOTT hitel+illetékmentesség! 2 vállalt gyermek->-> 3%-os TÁMOGATOTT hitel+10 Mft hitelJÓVÁÍRÁS+illetékmentesség! 3 vállalt gyermek->->3%-os TÁMOGATOTT hitel+20 Mft hitelJÓVÁÍRÁS+illetékmentesség! Hívj a részletekért! Siófok belvárosában eladásra kínálok egy 85 m2-es, napfényes, rendkívül jó elosztású lakást! A társasház panelprogramos, kívül szigetelték, belül fűtéskorszerűsítették. A házban felújított lift üzemel. A lakás Siófok belvárosában található, amely közvetlen közelében minden szolgáltatás elérhető (buszpályaudvar, vasút állomás, iskolák, óvodák, gyógyszertárak, élelmiszerboltok, üzletek, éttermek, önkormányzat, orvosi rendelő).  Balaton part 10 perc kényelmes sétára. A 85m2-es lakás elosztása: - tágas nappali, ezen felül 3, szintén nagyméretű szoba - fürdőszoba fürdőkáddal  - WC külön helyiségben - előszoba - konyha - kizárólagos használatú tároló az alaksorban és közös tároló a lépcsőházban - lift van az épületben - a társasház részt vett a panelprogramban, szigetelést, új szint kapott - az épület előtt a parkolás ingyenes - távfűtéses, egyedi  mérőórával  Befektetésnek is kiválóan alkalmas, tehermentes.  Közös költség 10.800,-Ft/hó. Amennyiben az általam kínált siófoki lakás, vagy bármely a kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor. Vásárolna, de nincs rá keret? Openhouse Future Ingatlaniroda  díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel, ügyvédi háttérrel áll rendelkezésére!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1980
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nyitrai Gabriella Openhouse Siófok Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 414 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY