Eladó lakás Nagykanizsa 52 nm
Eladó lakás Nagykanizsa 52 nm
Eladó lakás Nagykanizsa 52 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 7966188
Referenciaszám: 167124
Frissítve: 3 napja

Nagykanizsa eladó társasházi lakás 2 szobás: 20,2 millió Ft

20,2 millió Ft
388 462 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 66 050 Ft
Második évtől
85 362 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda kínálatában eladó a #167124 hivatkozási számú nagykanizsai társasházi lakás. Eladó egy csodálatos lehetőség Nagykanizsa  belvárosa közelében! Kizárólag a zalaegerszegi Openhouse ingatlaniroda kínálatában eladóvá vált Nagykanizsán a Berzsenyi utcában egy 52 m2-es, 2 szobás részben  felújított külső hőszigeteléssel ellátott, kellemes környezetben található társasházi lakás. Jelenlegi kialakítása 2 háló + közlekedőben gardrób, tágas konyha, előtér, egy külön wc-vel. Ideális elosztással rendelkezik, csendes környezetben található a negyedik emeleten panorámával. Azonnal beköltözhető, tiszta és rendezett állapotban várja az új tulajdonosát.                                                                              Az ingatlan tágas és világos, ami nagyon kellemes érzést biztosít és jó érzés fogadja az ingatlanba lépőket! A lakás a részbeni felújításnak köszönhetően minden szükséges kényelmi funkció megtalálható. A felújítást érintette a külső nyílászárók cseréje (bejárati ajtó kivételével). A szobákban a jó minőségű fa parkettát a felújítás során meghagyták, lehetőséget biztosítva annak aki kedveli a keményfa borítást. A déli  fekvésének köszönhetően a lakás rendkívül világos és hangulatos. A fűtést gáz konvektorok biztosítják, a meleg vizet átfolyós gáz bojler biztosítja. A lakás két szobája külön álló, lehetőség van nappali + hálószoba kialakítására. A kémény bélelve, felújítva lett. Az ingyenes parkolás mindig biztosított a ház előtt. A szomszédok barátságosak és segítőkészek. A lakásnak külön saját tárolója van a pinceszinten. A lakás kiváló helyen található, iskola, óvoda, buszmegálló, orvosi rendelő és bevásárlási lehetőség mindössze pár percre gyalogosan is elérhető. Az ingatlan per- és tehermentes, jogi viszonyai rendezettek, a tömb külső szigetelése megtörtént, ami  befolyásolja az amúgy is nagyon kedvező közös költséget. Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt az igazán vonzó lakást Nagykanizsán a Berzsenyi utcában. Ajánljuk ezt az ingatlant befektetési célból is, hisz az ilyen típusú lakások keresettek, és könnyen kiadhatók albérletbe. Részletes Információ, előzetesen telefonos időpont egyeztetés után személyes találkozó alkalmával a lakás kizárólagos ingatlan értékesítőjénél Tamás Árpád +36-30-949-7085 telefon számon. Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó nagykanizsai társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #167124 Az Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (héra)
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Árpád Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tamás Árpád Openhouse Zalaegerszeg Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 949 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY