Eladó lakás Gyöngyös, Belváros 57 nm
Eladó lakás Gyöngyös, Belváros 57 nm
Eladó lakás Gyöngyös, Belváros 57 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8086650
Referenciaszám: 7-1458
Frissítve: 3 napja

Gyöngyös eladó társasházi lakás 2 szobás: 27,9 millió Ft

27,9 millió Ft
489 474 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 227 Ft
Második évtől
117 901 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyöngyös fő terének szomszédságában első emeleti lakás eladó! Gyöngyösön, a Mátra kapujában kínáljuk megvételre az a lakást, amely a Nagytemplom, és a zeneiskola tőszomszédságában található, így minden lényeges szolgáltatás megtalálható 500 méteren belül. A klasszikus, kis lakásszámú, közel évszázados épület első emeletén található gázközponti fűtéses lakás belső állapota a korábbi felújítás miatt akár azonnal költözhető. A fürdő és a wc külön helyiségben került kialakításra, a konyha kifejezetten tágas. A nagy belmagasságű lakás nagyszobájában egy hatalmas hálógaléria került kialakításra. Az elhelyezkedés és a kialakítás miatt akár ügyfélfogadásra is alkalmas irodának, vagy turisztikai felhasználásra is alkalmas, de bérbeadásra is kiváló választás. Ha egy kiváló elhelyezkedésű és remek állapotú lakást vásárolna, ezt érdemes megtekinteni! Jelentkezzen még ma! VL7-1458 Mottónk: "Harmonikus kombinációk ingatlan- és pénzügyi kérdésekben." Irodánk, mely Hatvan főterén, a Kossuth tér 14. szám alatt található, 1998. óta működik Hatvanban és vonzáskörzetében. Irodánk 8 és 16 óra között tart nyitva, de előre egyeztetett időpontban és a terület specialitását figyelembe véve szükség esetén ezen kívül is ügyfeleink rendelkezésére állunk.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
E
Napelem:
Nincs
komfort nélküliamerikai konyhabútorozatlanbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ottó Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 370 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Ottó Hatvan - Mobil Ingatlan - Partneriroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 370 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY