Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Gloriett-telep 37 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Gloriett-telep 37 nm
Eladó lakás Budapest XVIII. kerület, Gloriett-telep 37 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7890755
Referenciaszám: U0045630
Frissítve: 2 hónapja

Budapest XVIII. kerület eladó társasházi lakás 1 szobás: 55,9 millió Ft

55,9 millió Ft
1 510 811 Ft/m²
37 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapesten a XVIII. kerület szívében, központi részen, kiváló elhelyezkedéssel és infrastruktúrával Pestszentlőrinc Gilice terén, kínálunk eladásra, megújuló energiaforrással rendelkező új építésű lakást. A lakás amerikai-konyhás nappalival és loggia-val rendelkezik. Az ingatlan minden tekintetben megfelel a mai kor elvárásainak: Monolit vasbeton szerkezettel épül az ezen felüli falazás 30-as YTONG téglából történik. A lakáshoz 1 db teremgarázs hely kötelezően megvásárlandó, amelynek ára 5.500.000-Ft, továbbá tároló is vásárolható 850.000.-Ft/db vételáron. A fűtéséről és a melegvíz ellátásról H-tarifáról üzemeltetett, DAIKIN hőszivattyús rendszer fog gondoskodni, 100 literes melegvíztárolóval, padlófűtéssel, valamint kiépítésre kerül a nappaliban 1 db FAN-COIL kiállás, amely a későbbiekben a lakás hűtéséről tud gondoskodni (ezen gép költsége a vevőt terheli). A burkolatok, szaniterek, beltéri ajtók választhatóak a kivitelező által meghatározott összeghatárig. A meghatározott kulcsrakész árak feletti költséget a vevő fizeti. •Prémium kategóriás DAIKIN Hőszivattyú, padlófűtés, nappaliban FAN-COIL előkészítéssel. •Hatalmas üvegfelületek, minőségi háromrétegű nyílászáró, standard fehér színben, redőnyelőkészítéssel •Kaputelefon •lift, tágas lépcsőház •értékálló befektetés, kiemelkedő bérbeadási lehetőség •Jó tömegközlekedés, központi elhelyezkedés, alacsony fenntartás, kiváló infrastruktúra A tárasház fekvése infrastrukturális szempontból is kiváló. A XVIII. kerületi központi elhelyezkedésének köszönhetően könnyedén juthatunk a belvárosba tömegközlekedéssel vagy személygépjárművel is. Néhány percre található az M5 autópálya. A közelben számtalan bevásárlási (LIDL, ALDI, SPAR, TESCO, AUCHAN), kikapcsolódási lehetőség is megtalálható, ezenkívül óvoda, általános iskola, orvosi rendelő. A társasházat tőkeerős kivitelező építi, minőségi anyagokkal, precízen, megbízhatóan dolgozik. A vételár a kulcsrakész állapotra vonatkozik. A társasházban további ingatlanok is elérhetőek. További tájékoztatás miatt kérem forduljon hozzám bizalommal. Várható Átadás: 2024. IV. negyedév DÍJMENTES, BANKFÜGGETLEN HITEL ügyintézést és hitel tanácsadást (CSOK-ra, Babaváró) biztosítunk MINDEN érdeklődőnknek!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2022
Erkély:
4,1 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízcsatornaerkélylift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozmáné Buga Adrienne Otthon Centrum - IX. kerület - Allure Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kozmáné Buga Adrienne Otthon Centrum - IX. kerület - Allure Residence Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY