Eladó lakás Budapest XIV. kerület 51 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 51 nm
Eladó lakás Budapest XIV. kerület 51 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 8047280
Referenciaszám: 5-4028
Frissítve: ma

Budapest XIV. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 44,9 millió Ft

44,9 millió Ft
880 392 Ft/m²
51 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
XIV. ker., Szobránc utcában, a Puskás Stadiontól 2 percre, eladó egy jó állapotú 51 nmes, 2 külön nyíló szobás, étkezőkonyhás emeleti téglalakás. A lakás egy 5 emeletes, liftes társasház 4. emeletén található. Az épület műszakilag karbantartott, a lift újszerű, a központi gázkazánt 10 éve cserélték, a ház elektromos hálózatát, kapcsolószekrényt, az épület függőleges vezetékeit is felújították. Az épület esztétikai felújítása az idén kezdődik a függőfolyosók felújításával. A második fázisban a belső, végül a külső homlokzat újul majd meg a következő években. Lakás: 2010-ben felújított víz- és elektromos vezetékhálózat (3 fázis, informatikai és koax kábelhálózat kiépítve), álmennyezetben süllyesztett spotlámpák LED világítással); lapradiátorok, biztonsági acélbetétes bejárati ajtó, redőnnyel, szúnyoghálóval ellátott műanyag hőszigetelt ablakok; a nagyszoba körben hangszigetelve lett; a nagyszobában frissen lerakott laminált padló. A lakás most esett át egy tisztasági festésen is, akár azonnal költözhető. A házközponti fűtés költsége fűtési szezonban (évente 6 hónap) : 18 ezer forint. Közös költség felújítási alappal, szemétdíjjal együtt 17.600 Ft. A lakás azonnal birtokba vehető. Udvari parkoló üresedés esetén igényelhető. A lakáshoz tartozik egy pincei tároló is. Esetleges kérdéseivel, és megtekintés egyeztetése miatt várom hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1962
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
összkomfortoskocsibeállóamerikai konyhakamrapincebútorozatlanbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Erika Balla Ingatlan - XIV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Nagy Erika Balla Ingatlan - XIV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 333 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY