Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó 52 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó 52 nm
Eladó lakás Budapest XIII. kerület, Vizafogó 52 nm
+7 fotó
Hirdetéskód: 7869030
Frissítve: 7 hónapja

Budapest XIII. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 67,5 millió Ft

67,5 millió Ft
1 298 077 Ft/m²
52 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tulajdonostól eladó a XIII. kerület legszebb részén, a Vizafogón, a 2012-ben épült Viza Apartmanház II. ütemében megvalósult, Duna-parti, nyugodt környezetben található tégla építésű, keleti fekvésű, világos, modern stílusú épületben egy 53 nm-es, 2 szobás lakás. Az ingatlan a 4. emeleten található. A lakóterület 47 nm + 11,4 nm a terasz. A lakás beosztása: előszoba, nappali + konyha + étkező, 1 hálószoba, külön WC, fürdőszoba, közlekedő és erkély. A lakás ablakai az utcára néznek, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek. A két szoba hűtő-fűtő klímával van ellátva. Az előszobában nagyméretű, praktikus elosztású beépített szekrény van. A beépített konyhabútor tartalmazza az elektromos sütőt, a főzőlapot, a mosogatógépet, páraelszívót és mosogatót, valamint a beépített hűtő-fagyasztó szekrényt. A fűtés házközponti, energiatakarékos, radiátorral megoldott. Fűtéselszámolás, víz- és villanyfogyasztás saját mérőkkel. A mérőórák a folyosón találhatók. Az ingatlanhoz tartozik egy 13 nm-es gépkocsi beálló is, amelynek ára 7.5M Ft és opcionálisan megvásárolható. Az infrastruktúra kiváló. Metró-, busz- és trolibuszmegállók pár perc sétára, óvoda, általános iskola, gimnázium, szupermarketek, orvosi rendelő, gyógyszertár, játszóterek a közelben. A tágas belső parkoknak és játszótereknek köszönhetően egyedi hangulat és sajátos légkör jellemzi a lakókörnyezetet. A Duna-parti sétány az udvarból kilépve néhány méterre található. Megtekintéssel kapcsolatban várom szíves hívását! Az ingatlant készpénzes vevőnek kívánjuk értékesíteni! A lakás tehermentes, frissen festett és azonnal költözhető. Ingatlanosok segítségét nem kérjük!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2012
Erkély:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortossaját parkolóamerikai konyhaerkélykábeltévéinternettelefonbútorozottalacsony közös költségklímaparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 501 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 501 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY