Eladó lakás Budapest X. kerület, Hungária krt. 5-7. 57 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Hungária krt. 5-7. 57 nm
Eladó lakás Budapest X. kerület, Hungária krt. 5-7. 57 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8148014
Feltöltve: 22 napja

Budapest X. kerület eladó társasházi lakás 2 szobás: 41,9 millió Ft

41,9 millió Ft
735 088 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
1. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest X. kerületében a Hungária krt. 5-7. szám alatt eladó egy 57 m2-es, 2 szobás lakás, 3,78 m2 loggia-val és a pincében zárt táróhellyel. Tökéletes élettér egy kisebb családnak vagy időseknek vagy akár egyedülállóknak is. A közlekedés és infrastruktúra kiváló, mindkét metrótól (2 és 3) néhány percre található az 1-es számú villamossal. A közelben több diszkont áruház is a vásárlók rendelkezésére áll. A fizikai aktivitást és a kikapcsolódást a Népliget közelsége garantálja. A társasház tégla szerkezetű, cserép fedésű, 3 szintes, biztonságos bejárat védi a lépcsőházat. Az épület bekerített, elektromos kapuval nyitható, kaputelefon van. Az épület egy körbe kerített épületegyüttes része, ami nagyméretű zöld területtel rendelkezik, melyben egy játszótér is van. Parkolni az épületegyüttes környékén lehet. A lakás az első emeleten található, lift nincs. A lakás 3 irányba néz, napfényes, a szobák és a konyha műanyag nyílászárókkal vannak szerelve redőnnyel és gázkonvektorok gondoskodnak a fűtésről. A konyha és fürdőszoba felújításra szorul, az elektromos vezetékek nincsenek kicserélve. A konyha étkezős nagy konyha, nagy ablakkal és külön ajtóval elválasztott spájzzal. A kisebbik szobát és a fürdőt összekötő közlekedőben beépített gardróbszekrény van. A lakás közös költsége 23.940 Ft, mely tartalmazza az épületegyütteshez tartozó zöld terület gondozását és a körbekerítéssel, valamint kamerarendszer üzemeltetésével kapcsolatos költségeket is. A lakás CSOK-ra is alkalmas.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Szintek száma:
3
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Erkély:
3,8 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosjó közlekedésűvilágosbelsőkertkamragardróberkélypincekábeltévéinternetvízóráskaputelefonparkettásredőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 373 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 373 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY