Eladó lakás Budapest VIII. kerület 68 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 68 nm
Eladó lakás Budapest VIII. kerület 68 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7408413
Referenciaszám: 158689
Feltöltve: 2 hónapja

Budapest VIII. kerület eladó társasházi lakás 4 szobás: 79,9 millió Ft

79,9 millió Ft
1 175 000 Ft/m²
68 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 231 890 Ft
Második évtől
316 462 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Könnyen megközelíthető, mégis csendes, világos, 68 nm-es társasházi téglalakás biztonságos környéken, a VIII. kerület folyamatosan fejlődő Csarnoknegyedében, nagyon alacsony rezsiköltséggel akár több generációnak vagy befektetésnek eladó. - 68 nm-es csendes, világos téglalakás - a főváros szívében, nagyon jó megközelíthetőséggel - jó elosztású, tágas, világos lakás - alacsony rezsiköltségekkel - lakhatásra és befektetésnek (kiadásra, irodának, stúdiónak, rendelőnek) is kiváló   Budapest  VIII. kerületének felújított Csarnoknegyedében nagyon jól megközelíthető helyen található ez az igen csendes, nyugalmat sugárzó, jó elosztású, tágas lakás. Oktatási- és közintézmények, szolgáltatások, üzletek, parkok, szabadidőeltöltési lehetőségek pár perc sétán belül elérhetőek, a lakás tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető (M4-es metro, 4-es, 6-os villamos, 9-es busz, 72-es és 83-as trolibusz. A környék biztonságát térfigyelő kamerák figyelik, egy rendőrőrs  2 sarok távolságra található. Mind a közvetlen utcák, mind egész Józsefváros komoly fejlesztések alatt és előtt áll. A nagy pénzügyi tartalékokkal rendelkező 2008-ban épült, 2 blokkból álló, 2 utcára nyíló  100 lakásos tégla ház 7 emeletes, melynek zárt, világos lépcsőháza és fűtött folyósólya nagyon tiszta, rendszeresen takarított. A ház lakói számára kulturált, tiszta lift áll rendelkezésére. A házban két szintes teremgarázs található, melynek egy kocsibeállója igény szerint megvásárolható a tulajdonostól. Irányár: 5,2 millió forint. A bejárati kapu és a teremgarázs ajtaja is elektromos. A szeméttároló, a füvesített, gondozott belső udvar és a  biciklitároló használata része a közös költségnek. A DNy-i tájolású ingatlan a társasház 3. emeletén található, s mivel körbejárja a nap, nagyon világos, napfényes, illetve mindez a téli hónapokban nagyon kedvez a hőmegtartásnak, így nagyon alacsony a fűtésköltség. A lakás nagyon jó beosztású, 3 külön nyíló hálószobával egy világos, nagy nappalival, nagy étkező- konyhával, fürdővel, külön wc-vel, előszobával, közlekedővel. Az ablakok hő- és hangszigetelt műanyag nyílászárók, műanyag redőnnyel. A lakásban járólap illetve laminált padló burkolat található.  A beépített konyhai bútorokon felül megbeszélés tárgyát képezhetik további bútorok is. A lakás barátságos, világos, minden igényt kielégítő akár több gyermekes család számára is. Kiváló lehet lakhatásra, befektetésnek, irodának, vagy akár rendelőnek is! Az ingatlan irányára 79,9 millió forint. Jelenleg hosszútávra bérlik a lakást két hónapos kiköltözéssel, így az akár a bérlőkkel együtt is eladó, ha valaki további fantáziát lát a kiadásban.   Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló adottságokkal rendelkező, kedves lakás, kérem, ne habozzon, hívjon és tekintse meg! Had köszönthessük Önt a tulajdonosaként!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
A

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Tamás Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 203 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Varga Tamás Openhouse Budapest Óbuda Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 203 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY