Eladó lakás Budapest IV. kerület 35 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 35 nm
Eladó lakás Budapest IV. kerület 35 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7987107
Referenciaszám: 22-5737
Frissítve: 3 napja

Budapest IV. kerület eladó társasházi lakás 1+2 fél szobás: 37 millió Ft

37 millió Ft
1 057 143 Ft/m²
35 m²
Alapterület
1+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 120 982 Ft
Második évtől
156 356 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Újpesten, a Berda József utcában, egy IX. emeleti, 35 nm-es, világos, szép állapotú lakást. A tízemeletes épület korának megfelelő állapotban van, panelprogramban reszt vett, a lépcsőház rendezett, mind a környezetükre, mind magukra igényes lakóközösséggel. A bejárati ajtón belépve az előszobába érkezünk, innen nyílik minden helyiség.A lakás átalakítása során három kisebb hálószoba lett kialakítva, melyek minőségi laminált padlóval lettek burkolva.A modern kialakítású konyha ablakos, ezáltal világos és szellőztethető. A szép állapotú szellőzővel ellátott fürdőszoba a mellékhelyiséggel egy légtérben található.A bejárati ajtó több ponton záródó újszerű biztonsági ajtó. A környék infrastruktúrája kiváló, szakközépiskolák, óvodák, orvosi rendelő, posta, gyógyszertár is találhatóak. A környéken több bolt is elérhető, 5 perc sétányira Újpest-központ, ahol számtalan bevásárlási lehetőség, kávézók, éttermek, találhatók. A ház előtt áll meg a 12-es, 14-es villamos, melynek végállomása Lehel-tér. Egy megállónyira Újpest-központ, ahol megtalálható a 30-as, 230-as, 147-es, 25-ös, 104-es, 204-es buszok. Közelben még a 20E. Éjszakai járatokból is van bőven, 950-es, 914-es buszok. Személygépjárművel rendelkezőknek az ingyenes parkolási lehetőség adott. Az ingatlan rendezett, 1/1-es tulajdonjogi viszonnyal és teljes tehermentességgel rendelkezik. Kiváló elhelyezkedése minden korosztály igényét kielégíti, ezért ajánlott fiatal pároknak, idősebbeknek, egyetemistáknak, kiadhatósága miatt befektetésnek is kiváló. Amennyiben felkeltettem érdeklődését, hívjon bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1970
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
összkomfortosamerikai konyhabútorozatlanbútorozottlift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győrfi Barbara Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Győrfi Barbara Balla Ingatlan - IV. kerület Az iroda összes hirdetése
+36 70 442 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY