Eladó lakás Békéscsaba, Erzsébethely (Jamina) 95 nm
Eladó lakás Békéscsaba, Erzsébethely (Jamina) 95 nm
Eladó lakás Békéscsaba, Erzsébethely (Jamina) 95 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8129486
Referenciaszám: 169063
Feltöltve: 1 hónapja

Békéscsaba eladó társasházi lakás 2 szobás: 18 millió Ft

18 millió Ft
7 713 Ft/m²
95 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda kínálatában eladó a #169063 hivatkozási számú békéscsabai társasházi lakás. A békéscsabai családi ház jellemzői: - Még Békéscsabán, de már a természet részeként, gazdálkodásra alkalmas (2334 m2) földterülettel rendelkező családi ház eladó! - Az ingatlan jó szerkezeti állapotban lévő vegyes falazatú kockaház, jó állapotú cserép tetőszerkezettel. - A jól variálható tágas terek, 95,6 m2-en biztosítanak lehetőséget egy igazi családi otthon megteremtésére. - Jelenleg 2 nagyméretű (24 m2) szoba, egy nagy nappali, egy étkezővel rendelkező konyha és még egyéb helyiségek is találhatóak, melyeknek a funkciója csak az új tulajdonos képzeletétől függ. - 2 éve teljes fűtéskorszerűsítés történt, melynek keretén belül egy új cirkó gázkazán és új fűtőtestek is beépítésre kerültek. Ezen kívül egy vegyes tüzelésű kazán és egy vas kandalló is alternatíva lehet a hidegebb napokban. - Jelenleg a fürdő csak egy zuhanyzóból áll, de viszonylag kevés ráfordítással kialakítható egy nagyobb fürdőszoba.  A wc egy külön helyiségben található. - Az udvar szépen parkosítható, fúrt és ásott kút is lehetőséget biztosít az öntözésre. - A családi házhoz tartozik egy csűr, aminek az egyik része garázsként is funkcionál, valamint pár állattartásra alkalmas ól is. - Az ingatlan tehermentes, azonnal költözhető. Amennyiben egy igazán természetközeli családi fészekre lenne szüksége és még a gazdálkodási lehetőséget is meglátta a hirdetésben szereplő házban, akkor keressen bizalommal!  Sivó Sándor Róbert   0620/2655664 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó békéscsabai társasházi lakás, vagy bármely más társasházi lakás és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #169063 Az Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A társasházi lakás vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Társasházi lakás
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1971
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sivó Sándor Róbert Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sivó Sándor Róbert Openhouse Békéscsaba Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 265 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY