Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 82 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 82 nm
Eladó ház Zalaegerszeg, Páterdomb 82 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8167478
Referenciaszám: H478582-4684040
Feltöltve: 3 napja

Zalaegerszeg eladó sorház 3 szobás: 47,99 millió Ft

47,99 millió Ft
585 244 Ft/m²
82 m²
Alapterület
59 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan Zalaegerszeg közkedvelt csendes páterdombi városrészében található. Nyugodt, csendes környék, egyirányú az utca, jelenleg 2 fekvőrendőrrel. Keleti oldalon a Pipa- és Géva-hegyre néző. Ez az otthon 73 nm lakótérrel, 9 nm saját önálló tárolóval és 59 nm területtel rendelkezik. A vegyes falazatú két szintes lakás alsó szintjén található egy nagy méretű világos szoba, étkező, konyha, kamra, előszoba, mosdó. A felső szintre érve bal kéz felől található egy keleti világos szoba, kijárattal egy nagy fedett teraszra. Jobb kéz felől közlekedőn át jutunk el a lakás legnagyobb nyugati fekvésű szobájához, mely rendelkezik egy kisebb kiülővel is. Valamint a felső szinten található a fürdőszoba is tusolóval, mosdóval. A keleti oldalon lévő nagy fedett terasz teljesen beépíthető, a szövetkezet rendelkezik rá engedéllyel. Az ingatlan minden közművel rendelkezik fűtése gáz-cirkó. Nyílászárók részben ki lettek cserélve, a villany és víz vezetékek is felújításra kerültek. Az ingatlanon lezajlott egy teljes gépészeti felújítás: vízvezetékek, szaniterek, radiátorok lecserélésre kerültek, a régi fűtéscsövek helyett rézcsövek lettek beépítve. A fürdőben és a mosdóban is beépítésre került elektromos ventilátor. Új kombi kazán került még beszerelésre, továbbá egy víztartály a melegvíz tárolására és pluszban még egy keringető szivattyú is. A sorházon is folyamatosan történnek a felújítások. A pincéhez vezető lépcső burkolása és új korlát, folyosó ajtó cseréje, festések, szigetelések. Az ingatlan jó adottságokkal rendelkezik, világos, tágas terekkel! Igény estén könnyen alakíthatók, mozgathatók a belső falak. Irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek. Hitel ügyintézéssel, energetikai tanúsítvány elkészítésével, kedvező díjszabású ügyvéddel nyújtunk segítséget! További információra lenne szüksége? Megtekintené? Hívjon bizalommal! Ez az ingatlan a Felező csomag megbízási portfólióhoz tartozik. Részletek az Otthon Centrum weboldalán.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1984
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vucskó Krisztina OC Nagykanizsa Az iroda összes hirdetése
+36 70 716 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY