Eladó ház Veszprém 118 nm
Eladó ház Veszprém 118 nm
Eladó ház Veszprém 118 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8179436
Referenciaszám: HZ014077
Frissítve: 10 napja

Veszprém eladó sorház 2+4 fél szobás: 139 millió Ft

139 millió Ft
1 177 966 Ft/m²
118 m²
Alapterület
361 m²
Telek
2+4 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 454 501 Ft
Második évtől
587 391 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
Saját adatokkal kalkulálok
Banki visszahívás
Az OTP Bank munkatársai a neked megfelelő napszakban veszik fel veled a kapcsolatot.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Veszprémben, a Bakonyalja városrészben, csendes utcában, nettó 118 m²-es, 2 szintes, 5 szoba+ nappalis, TÉGLA építésű, SZIGETELT, DUPLAKOMFORTOS családi ház, 361 m²-es telken - ELADÓ! A földszinten nappali, szoba, konyha-étkező, kamra, külön fürdő, háztartási helyiség, WC, közlekedő felosztású házba az utca felől, egy szélfogón keresztül lehet bejutni, mely a praktikusan kialakított tetőtérhez is biztosítja a lépcsőteret. A tetőtérben további négy hálószoba, egy külön fürdőszoba és külön WC, valamint közlekedő adja a kényelmet. A hálószobák egyikéhez egy berendezett gardrób tartozik, míg a legnagyobb szoba franciaerkélyes. A lakószobák laminált padló, valamint szőnyeg, míg a további helyiségek minőségi ZALAKERÁMIA hidegburkolatokat kaptak.A dísznövényekkel beültetett, gondozott, élhető nagyságú kert a nappaliból, a napos teraszon keresztül, illetve a villanyárammal és vízvételi lehetőséggel ellátott garázsból is elérhető. A szép környezetben található láncház, 2006-ban épült, Porotherm (38, 30 és 10) téglából, 10 cm-es külső, DRYVIT szigeteléssel, valamint BRAMAC tetőrendszerrel. A házban a belső nyílászárók fa ajtók, míg a külső nyílászárói korszerű, bukó-nyíló, színezett műanyag ablakok, redőnnyel és szúnyoghálóval, a konyhában rolóval szerelve. A fűtést egy új gázkazán biztosítja, két külön termosztáttal vezérelhető fűtési körön keresztül, a földszinten padlófűtéssel, valamint lapradiátorokon keresztül, míg a tetőtérben lapradiátor hőleadókkal. A villanyhálózat (32A) réz vezetékekkel szerelt. A nettó 118 m² (bruttó 129,5 m²) belső térrel rendelkező ingatlan kiváló elhelyezkedésének, valamint a minőségi építőanyagoknak is köszönhetően, a nagyszerű elrendezésével nagycsaládosoknak is jó lehetőség, melynek a közelében megtalálható bolt, iskola, óvoda, bölcsőde, háziorvos, valamint a helyi- és helyközi menetrend szerint közlekedő buszok megállóhelye is. 

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2006
Erkély:
11,4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Simon Zsolt Duna House - Veszprém, Budapest út Az iroda összes hirdetése
+36 30 258 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY