Eladó ház Veszprém 85 nm
Eladó ház Veszprém 85 nm
Eladó ház Veszprém 85 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8173019
Referenciaszám: HZ027826
Feltöltve: 2 napja

Veszprém eladó sorház 3+1 fél szobás: 67,9 millió Ft

67,9 millió Ft
794 152 Ft/m²
85 m²
Alapterület
560 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 222 019 Ft
Második évtől
286 934 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kedves Érdeklődők! Szeretném a figyelmükbe ajánlani ezt a kiváló lehetőséget Veszprémben, a királynék városában! Szeretne a Balatonhoz közel élni , mégis távol a belváros zajától?  Akkor ez lehet a tökéletes megoldás! Eladásra kínálunk Veszprém Csererdő városrészében, csendes, nyugodt utcában egy két szintes, 85 m2 hasznos alapterületű, kertes sorházat, amely egy 560 m2-es telken helyezkedik el.Az ingatlan elülső udvarát automatizáláshoz előkészített tolókapu választja el az utcától.Az udvarban a parkolás kényelmesen megoldható a két autó számára kialakított kocsibeállón. A ház elülső és hátsó udvarát online vezérelhető kamerarendszerrel a nap 24 órájában felügyelhetjük ezzel növelve az ingatlan biztonságát.Az ingatlan 10 cm-es külső szigetelést kapott.A redőnnyel és szúnyoghálóval ellátott műanyag nyílászárók gondoskodnak a ház megfelelő hőmérsékleten tartásáról télen és nyáron egyaránt.  A víz- és villanyhálózat jó állapotban van, a villanyvezetékek 1.5 mm-es és 2.5 mm-es rézvezetékkel lettek kialakítva. A ház áramellátása 1x32A. A tetőszerkezet Bramac cseréptető, jó állapotban van. Az ingatlan fűtéséről a 2022-ben vásárolt kondenzációs gázkazán gondoskodik, valamint 2023 őszén beszerelésre került egy hűtő-fűtő klíma is. Az ingatlan alsó szintjén található egy előszoba, konyha, fürdőszoba és WC, egy lakószoba és egy tágas nappali. Egy korábbi bővítés során a tetőtérben új lakórész került kialakításra, mely áll egy nagyobb lakószobából, egy kisebb szobából és egy gardróbhelységből. A tetőtérben mobil klíma gondoskodik a megfelelő hőmérsékletről. A belső falak 2022-ben lettek újrafestve.A nappaliból közvetlenül kiléphetünk a kb. 25m2-es fedett teraszra, ahonnan kis lépcső vezet a kertbe. A kertben található egy 12 m2-es tároló, ahol a kerti munkához, kerti sütögetéshez szükséges eszközök kényelmesen eltárolhatóak. Kialakításra került továbbá egy komposztáló is, ami a kertészkedés kedvelőinek rendkívül hasznos lehet. A praktikusan kialakított tűzrakóhely garantálja, hogy családi eseményeken, baráti összejöveteleken a bográcsozás ne csak álom legyen. Az ingatlan igény szerint további bővítési lehetőségeket hordoz magában. Elhelyezkedése és a benne rejlő lehetőségek miatt gyakorlatilag minden korosztály számára megfelelő választás lehet! Amennyiben felkeltette az érdeklődését ez a csodálatos ingatlan vagy bármely, a Duna House kínálatában található LAKÁS, HÁZ vagy TELEK, hívjon bizalommal a hét bármely napján a megadott telefonszámon!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Erkély:
25 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidák Attila Duna House - Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vidák Attila Duna House - Balatonalmádi Az iroda összes hirdetése
+36 70 636 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY