Eladó ház Újlengyel 140 nm
Eladó ház Újlengyel 140 nm
Eladó ház Újlengyel 140 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7564425
Referenciaszám: 5981
Frissítve: 1 napja

Újlengyel eladó sorház 5 szobás: 62 millió Ft

62 millió Ft
442 857 Ft/m²
140 m²
Alapterület
400 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 727 Ft
Második évtől
262 002 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
AZONNAL KÖLTÖZHETŐ, ENERGIATAKARÉKOS SORHÁZI LAKÁS A PÁLMA LIGET LAKÓPARKBAN! A Pest vármegyei Újlengyel kapujában a Pálma Liget Lakóparkban kínálok eladásra egy 2018-ben épült, 400 m2 saját telekkel rendelkező, nettó 140 m2-es, 4 szoba + amerikai konyha nappalis, teraszos, garázsos, azonnal költözhető ENERGIATAKARÉKOS sorházi lakást! Az ingatlant napfényes és tágas terek jellemzik, újszerű állapotú. Elosztása ideális akár 3-4 gyermekes családok részére is. A földszinten található a több mint 40 m2-es amerikai konyhás nappali teraszkapcsolattal, előtér, szélfogó, wc, műszaki helyiség és az elektromos garázskapuval felszerelt autóbeálló. A felső szinten kapott helyet a 4 hálószoba, a tágas fürdő zuhanyzóval, fürdőkáddal és a társalgó melyből egy 10 m2-es loggia nyílik. A falazat 30K Phorotherm téglából épült. A homlokzati szigetelésnek, a hőszigetelt műanyag nyílászáróknak és a HŐSZIVATTYÚS fűtésnek köszönhetően fenntartása rendkívül kedvező. Az ingatlan a szomszédos lakástól teljesen független, saját falazattal és szigeteléssel rendelkezik , gyakorlatilag teljesen különálló épületként funkcionál. Amennyiben Önnek fontos a fenntarthatóság, a zöld környezet, a kiváló lokáció, a tágas terek, akkor jöjjön és nézze meg ezt a kiváló ár-érték arányú ingatlant! Az ingatlan Budapestről az M5 autópályáról lehajtva a 405-ös főútról közelíthető meg. Ingázóknak a Népligetig járó Volánbusszal Budapest könnyen, gyorsan elérhető. Vállalkozóknak kedvező a község iparűzési adó mentessége. A községben szinte minden megtalálható ami a hétköznapi élethez szükséges: Boltok, orvosi rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola. Legközelebbi város Dabas, Újlengyeltől 10 perc autóútra található. A környékbeliek itt intézik hivatalos ügyeiket. (Bankok, Földhivatal, Kormányablak, NAV, Bíróság, Rendőrség, Gimnázium, Szakiskola) továbbá a bevásárlásokat is helyben lehet intézni ( Tesco, Aldi, Spar, Pepco, rengeteg kis üzlet, havonta kirakodóvásár). Irodánk teljes kőrű INGYENES hitelügyintézést vállal az ország összes bankjával! Kulcsátadásig követjük az ügymenetet. Szerződéskötéshez, és bármilyen jogi kérdésben saját ügyvédeink állnak rendelkezésre ! Keressen akár hétvégén és ünnepnapokon is! Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Ferszoltex Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési per adatvedelem Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat, hívjon bizalommal, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet! Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Újszerű
Építés éve:
2018
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
kertamerikai konyhabútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csató Gabriella Immo1 Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csató Gabriella Immo1 Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 30 515 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY