Eladó ház Szombathely, Szőlős utca 50. 85 nm
Nem található kép
Nem található kép
Hirdetéskód: 7900743
Frissítve: 7 hónapja

Szombathely eladó sorház 4 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
704 706 Ft/m²
85 m²
Alapterület
325 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 860 Ft
Második évtől
253 127 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az ingatlan teljes körű átalakításon ment át, új tetőt kapott, 15 cm homlokzati hőszigetelést, új korszerű 3 rétegű műanyag nyílászáró, antracit színben, redőny előkészítéssel. Az aljzat is teljes bontáson esett át, új vasalt aljzat beton, 10cm padló szigetelés, majd úsztatott esztrich után a végleges burkolatok. Oldalfalakról a vakolat eltávolítása, és újravakolása megtörtént. Az új válaszfalak 2x2 réteg gipszkartonból épülnek, hang és hőszigeteléssel. Födém egy statikai megerősítés után ( földszint és emelet között) 30 cm hang és hőszigetelést kapott. Lépcső acél szerkezetből épült, fa betétekkel, korláttal. Teljesen új gépész, és villamos alapszerelés. Fűtése gáz kazánnal történik, padlófűtéssel. 2 db split klíma kerül beépítésre, 1 db a földszint 2 db az emeleti szobákba. H tarifás órának a mérőhely kialakítva, így ennek a lehetősége is fent áll. Festés, burkolás, az új tulajdonos igényeinek megfelelően lesz kialakítva. Beépített bútorokon kívül az ár mindent tartalmaz ( csaptelepek, szaniterek, fürdőkád, stb). Udvaron kerti tárolónak a helye térkőből megépítve, villanyos, és ivóvíz kiállással. Terasz, és tároló között járda került kiépítésre, kertészeti, füvesítési munkálatok elvégezve. Alacsony rezsi költségű, belvároshoz közeli az ingatlan. Várható átadás: 2023 november 30.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 377 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 377 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY