Eladó ház Szigetvár 135 nm
Eladó ház Szigetvár 135 nm
Eladó ház Szigetvár 135 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 8159352
Feltöltve: 11 napja

Szigetvár eladó sorház 6 szobás: 29,9 millió Ft

29,9 millió Ft
221 481 Ft/m²
135 m²
Alapterület
400 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A 135 nm-es belső kétszintes sorház elrendezése a következő: 6 szoba, konyha étkezővel, kamra, kazánház, erkély, terasz, egy különálló garázs tárolóval. A sorház átlagos állapotú, összközműves. A nyílászárók cserélve lettek. A fűtésrendszerről gázkazán és egy vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. Az udvaron egy különálló garázs és tároló is kapott helyet és egy fedett terasz, amit a konyhából lehet megközelíteni. A sorház azonnal költözhető, per és tehermentes. Az ingatlan csendes, rendezett környéken található. A közelben bolt, buszmegálló. Kérdés esetén keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortosgarázskertjó beosztásúcsendesvilágosbeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 602 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

+36 30 602 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY