Eladó ház Szigetszentmiklós, Komáromi köz 106 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Komáromi köz 106 nm
Eladó ház Szigetszentmiklós, Komáromi köz 106 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8151357
Frissítve: 18 napja

Szigetszentmiklós eladó sorház 3 szobás: 76 millió Ft

76 millió Ft
716 981 Ft/m²
106 m²
Alapterület
200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó, azonnal költözhető, modern (2005-ben épült), világos családi ház Budapest közelében, Szigetszentmiklós csendes, zárt lakóparkjában, gyönyörűen felújított konyhával, háromrétegű ablakokkal, elektromos redőnnyel, klímával, alacsony rezsivel, bőséges gyümölcstermő kerttel, és kiváló közlekedési lehetőségekkel! Helyiségek: - A földszinten nappali és konyha egyben - a konyha teljesen felújított, vadonatúj gépekkel (mosogatógép, sütő, mikró, páraelszívó, hűtő, gáz főzőlap), előszoba, egy kis tároló, kisebb fürdőszoba zuhanyzóval, garázs - Az emeleten: három kifejezetten nagyméretű, tágas, világos szoba, felújított jó minőségű parkettákkal, és egy hatalmas fürdőszoba sarokkáddal Hűtés-fűtés: - 2022-ben beszerelt klíma az emeleten, ami a földszintre is szuperül szálllítja a hideget - Padlófűtés a földszinten, radiátorok az emeleten - 2023-ban kicserélt, háromrétegű műanyag ablakok elektromos redőnyökkel és távirányítóval Elhelyezkedés és közlekedés: - Szigetszentmiklós szerencsésebb részén, Budapesthez közel, így megkönnyítve a fővárosba való bejárást szükség esetén - Fedett, fűtött garázs, ahova be lehet állni autóval, és még plusz kettő autónak van hely a bejárat előtt - Buszmegálló gyalog pár percre - Szigetszentmiklós belvárosa gyalog kb. 15-20 perc, autóval 5 perc alatt elérhető Közeli szolgáltatások: - Élelmiszerbolt, gyógyszertár, óvoda, orvosi rendelő mind gyalog 5 percen belül elérhető Épület jellemzői: - Ytong téglából épült, alacsony rezsi télen-nyáron - Zárt, kamerázott lakóparkon belül helyezkedik el - Bár sorház, de a sorház szélén van, tehát csak egy szomszéd van Egyéb információ: - A nappaliban lévő modern, kényelmes, kihúzható kanapé igény esetén 200,000 Ft-ért megvásárolható (eredeti ára 450,000 Ft, XXXLutz-ban vásárolt) Ez a gyönyörűen felújított, modern ház ideális választás lehet mindazok számára, akik kényelmes és jól megközelíthető otthont keresnek Budapest közelségében, Szigetszentmiklós nyugodt és családbarát környezetében. További információkért és megtekintésért hívjon telefonon vagy küldjön üzenetet! Ingatlanközvetítők segítségét egyelőre nem kérnénk, köszönjük!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
2
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Átlagos rezsiköltség:
30 000 Ft/hó
duplakomfortosgarázsklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 479 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 479 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY