Eladó ház Szászvár 130 nm
Eladó ház Szászvár 130 nm
Eladó ház Szászvár 130 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7938997
Feltöltve: 5 hónapja

Szászvár eladó sorház 3+1 fél szobás: 28 millió Ft

28 millió Ft
215 385 Ft/m²
130 m²
Alapterület
200 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 91 554 Ft
Második évtől
118 323 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az eladó ingatlan csendes, kulturált és biztonságos helyen található. A sorház 1980-as években épült, tégla falazatú, kétszintes, tetőtere beépített. A lakás elosztása a következő: alsó szinten kis belépő, onnan jobbra tágas mosókonyha( ott található a gázkazán is), jobbra wc és zuhanyzó, tovább belépve jobbra konyha, balra a tágas nappali, onnan kilépve a már említett tágas, nagy terasz. a felső szinten a lépcsővel szembe a fürdőszoba, káddal, jobbra galéria, kis hálófülke, a galériából nyíló hálószoba. Bal oldalon az alsó szinten található nappali felső szintű párja, mely akár 2 kisebb szobára is bontható. A lakás kétféle fűtési rendszer alapján fűthető, gáz és vegyes tüzelésű kazán is van. a fa tárolása a belső udvarban lévő melléképületben megoldható. A család autójának parkolására saját garázs van. a ház statikailag masszív, jól megépített. Jó állapotú, kb. 3 Éve új, hőszigetelt nyílászárók kerültek beépítésre. Ugyanakkor a tetőtérben lévő fürdőszoba komplett átépítése is megtörtént. a felső szinten L alakban terasz található. a lakás hátsó, belső zárt udvarra néző nagy terasszal is rendelkezik, ami akár be is építhető. Az udvar kb. 200 Négyzetméter, a felső és alsó szomszédtól teljesen elkülönített. Meglévő ingatlanomat kisebb alapterületű részben vagy teljesen felújított sorházra, vagy ikerházra cserélném elsősorban helyben, de környékbeli települések is szóba jöhetnek.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gáz (héra)
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornaösszkomfortosbútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bede Ágota
+36 30 485 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Bede Ágota
+36 30 485 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY