Eladó ház Siófok, Fokihegy 114 nm
Eladó ház Siófok, Fokihegy 114 nm
Eladó ház Siófok, Fokihegy 114 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 7927216
Referenciaszám: H477777
Frissítve: 3 napja

Siófok eladó sorház 4 szobás: 76,9 millió Ft

76,9 millió Ft
674 561 Ft/m²
114 m²
Alapterület
300 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 251 447 Ft
Második évtől
324 966 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Siófok FOKI-HEGYEN csendes, jól karbantartott környezetében található ez a HÁROMSZINTES, 114 m2-es,szinteltolásos telken lévő sorházi lakás, SAJÁT KERTTEL. Az ingatlan ideális helyen fekszik, közel a városközponthoz, garantálva a széles körű szolgáltatások és bevásárlási lehetőségek könnyű elérhetőségét. Kiváló elrendezése ideális otthonná teszi családok számára, a modern, VILÁGOS és FIATALOS lakást. Lakás elosztása: -Földszint: garázs, külső fedett terasz / autóbeálló, mosókonyha, zuhanyzó, kézmosó, WC -Első emelet: nappali-étkező, konyha, télikert és egy vendég WC -Második emeleten található további 3 hálószoba, fürdőszoba és WC. Az INGATLAN TULAJDONSÁGAI közé tartozik a 300 m2-es telken elterülő SAJÁT KERT, a két garázs, a GREE hűtő/fűtő klímák, és a gázcirkó fűtés, illetve a 10cm-es hőszigetelés. Mindezekkel a tulajdonságokkal ez a lakás a kényelmet és a praktikumot egyesíti. közművek: víz, villany, gáz, csatorna BALATON PART 1500 méter. A saját, gondozott kerthez tartozik még egy 20 nm-es fedett terasz, ahol a nyári grillezések és partik ideális helyszínének bizonyulhat. Az ingatlan tehermentes. Tekintse meg saját szemével, egyeztessen időpontot! Várom hívását a hét minden napján!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2002
Erkély:
2,8 m²
Terasz:
13,6 m²
Energetikai besorolás:
D
villanygázvízcsatornaerkélyterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Földi Beatrix Ilona Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Földi Beatrix Ilona Otthon Centrum - Siófok - Petőfi sétány Az iroda összes hirdetése
+36 70 467 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY