Eladó ház Pázmánd, Jánostanya 7 72 nm
Eladó ház Pázmánd, Jánostanya 7 72 nm
Eladó ház Pázmánd, Jánostanya 7 72 nm
+11 fotó
Hirdetéskód: 7704818
Frissítve: 1 hónapja

Pázmánd eladó sorház 2 szobás: 13,5 millió Ft

13,5 millió Ft
187 500 Ft/m²
72 m²
Alapterület
194 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 44 142 Ft
Második évtől
57 049 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Budapest központjától 45,5 km-re, Pázmánd község külterületén, megvételre kínálunk, „Budapest-Balaton kerékpárút” mellett elhelyezkedő, sorházi lakást. Az ingatlan alkalmas állandó lakhatásra, de különösen a természet közepén való elhelyezkedése miatt, nyaralóként is megfelelő lehetőséget biztosít a pihenésre, kikapcsolódásra. Befektetésként: a kerékpárút és Velencei-hegység közelsége lehetőséget biztosít kerékpározók, természjárók, vízi- és lovas sportokat, valamint horgászatot kedvelők részére pihenőként illetve szálláshelyként való üzemeltetésre. A sorház az 1940-es években épült, amelyben jelenleg 10 lakás található. A lakásban 2018-ban felújítás történt, amely magába foglalta az elektromos rendszer cseréjét, valamint érintette a fürdőszobát és a konyhát. A lakás egy szintes, nettó alapterülete 72,3 m2, amely 194 m2 telken helyezkedik el. A lakás, az alábbi helyiségeket foglalja magába: - szoba (20 m2): - 1 db - szoba (20 m2): - 1 db - étkező (12 m2): - 1 db - fürdőszoba WC-vel (8 m2): - 1 db - konyha kamrával (12 m2): - 1 db Az ingatlan az alábbi melléképülettel rendelkezik: - nyári konyha (15 m2): - 1 db A ház beton alappal rendelkezik, falazata kisméretű tömör agyagtégla, a téglafal vastagsága 38 cm (+ a vakolat 2,5 cm). A padlás fa födém, döngölt agyagszigeteléssel. A mennyezet farostlemezzel borított. A lakás 2 bejárattal rendelkezik. A szobák belső falai tapétával rendelkeznek, a konyha- az étkező- és a fürdőszoba falai festettek, egy szoba hajópadló-, egy szoba műpadló-, a többi helyiség járólap burkolatot kapott. A lakás melegének biztosítására jelenleg több lehetőség áll rendelkezésre, van vegyestüzelésű kandalló, elektromos radiátor, olaj kályha és teatűzhely. A melegvizet villanybojler biztosítja. Az udvar igény szerint alakítható, alkalmas lehet földfelszíni medence elhelyezésére is. Az ingatlan művelési ág alól kivett, lakóház és udvar besorolású, ezért a vásárlást követően azonnal birtokba vehető. Az ingatlan tehermentes, a vásárlást követően azonnal beköltözhető. A településről: Pázmánd és környéke már ősidők óta lakott helynek számít, amit a területén feltárt kora, vaskorból származó temető leletei, s az itt átmenő római hadi út, és római kori település nyomai is bizonyítanak. Pázmánd, Fejér megye közepén, a Velencei-hegység keleti nyúlványai alatt, a Gárdonyi járásban fekvő település. A településtől, az M7-es autópálya 3,6 km, Székesfehérvár 26 km, Velencei-tó 8,4 km, Csákvár 23 km, Érd 31,8 km távolságra található. A Budapest-Balaton kerékpár útvonal közvetlenül a Pázmándi János tanya mellett halad el. I.ár: 15 500 000 Ft helyett 13 500 000 Ft. Az Irodánk ingyenes, banksemleges tanácsadással és teljes körű ügyintézéssel áll tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Egyedülálló ingyenes hitel konstrukciók a vásárolni kívánt ingatlanok finanszírozásához elérhetők. Az adásvételi szerződés megkötéséhez ügyvédi segítséget is biztosítunk. Jöjjön el a díjmentes tanácsadásra!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
1
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Egyéb
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanyvízkomfortoskertcsendesétkezőparabolaantennabútorozottalacsony közös költségvízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajzer Miklós Strassz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 567 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hajzer Miklós Strassz Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 567 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY