Eladó ház Pápa 205 nm
Eladó ház Pápa 205 nm
Eladó ház Pápa 205 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8169186
Referenciaszám: M282557-4685502
Frissítve: ma

Pápa eladó sorház 4+1 fél szobás: 61,9 millió Ft

61,9 millió Ft
301 951 Ft/m²
205 m²
Alapterület
382 m²
Telek
4+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 400 Ft
Második évtől
261 579 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálunk Pápa Felsővárosrészén egy kiváló állapotú, 205 m2 nettó alapterületű, klimatizált sorházi ingatlant. Ez a 4+1 szobás otthon egy 382 m2 nagyságú telken fekszik Pápa egyik legkeresettebb lakóövezetében. Az ingatlant 1994-ben építette tulajdonosa saját családja számára, kiemelkedő precizitással és figyelemmel. Az alsó szint elosztása rendkívül praktikus és kényelmes: Előterasz, előszoba, teraszkapcsolatos nappali-étkező, belső udvari fedett terasz, gardróbszoba, konyha, kamra, fürdőszoba illemhelyiséggel, közlekedő, lépcsőfeljáró, valamint egy fűthető garázs. Az emeleten három lakószoba található, melyek közül az egyik saját gardróbrésszel rendelkezik, továbbá közlekedő, fürdőszoba és egy belső udvarra néző erkély is helyet kapott. A ház fűtési rendszere gázkazánnal és vegyes tüzelésű kazánnal egyaránt megoldható, a radiátoros hőleadók pedig minden helyiségben kellemes hőmérsékletet biztosítanak. Az alsó szinten egy, míg az emeleten három hűtő-fűtő klíma található, így az év minden szakában optimális hőmérsékletet garantálnak. A nyílászárók minőségi, hőszigetelt Sofa márkájú ablakok. Tetőszerkezet kiváló állapotú, Bramac betoncserepes fedéssel. Az ingatlan az elmúlt években felújításon esett át, amely magában foglalja az alsó szinten található magas minőségű hideg-meleg burkolatok és beltéri ajtók cseréjét, valamint a fürdőszoba teljes modernizációját. További említésre méltó előnyök közé tartozik az elektromos garázskapu és a ház védelmét szolgáló riasztórendszer is. A hátsó udvar teljesen körbehatárolt, füvesített és részben térkövezett, így ideális helyszín nagyobb társaságok fogadására, családi rendezvényekre vagy pihenésre egyaránt. Az ingatlant azoknak ajánljuk, akik értékelik a magas színvonalú, kiváló elhelyezkedésű, tágas és jól karbantartott otthonokat.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortosklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett Celldömölk IP iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hernádi-Rabi Erika Bernadett Celldömölk IP iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 791 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY