Eladó ház Mátészalka 112 nm
Eladó ház Mátészalka 112 nm
Eladó ház Mátészalka 112 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7530887
Referenciaszám: H458580
Frissítve: 3 napja

Mátészalka eladó sorház 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
534 821 Ft/m²
112 m²
Alapterület
200 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 860 Ft
Második évtől
253 127 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Harmónia és nyugalom, mégis a központban. Egyedi ajánlatunk keretében kínáljuk eladásra, ezt a minden igényt kielégítő családi sorházat. Az ingatlan teljes felújításon esett át, igényes anyagokból kivitelezve, ahol fontos szempont volt a modern, mégis kifinomult stílus. A kifinomult elegancia mögött megbújik az erő és a lendület, mégis nyugalmat és biztonságot kínál, élettel és energiával tölt fel. Mindezen kettősségek kiegyensúlyozzák lakói napjait, ezért ideális otthona lehet leendő tulajdonosának. Kényelmes belső terekkel, világos nappalival , gyönyörű konyha+ étkezővel rendelkezik. A tégla építésű ingatlan 112 nm alapterületű, mely betonozott alapra épült, tetőszerkezete cseréppel fedett. Elrendezésében a földszinten található közlekedő, kamra, kazánház, továbbá szekcionált kapuval ellátott garázs. 1.emeleten tágas nappali-étkező, konyha, hálószoba és a fürdőszoba, mely zuhanyzóval ellátott + wc található. Tetőtérben közlekedő, 2 szoba, és beépített káddal ellátott fürdőszoba +wc kialakítású. Az első emeleten a fürdő a tetőtérben lévő fürdő. Az ingatlan 2012-ben teljeskörű felújításon esett át. Az Otthon melegéről központi rendszeren keresztül gázcirkó, valamint padlófűtés gondoskodik, hűtésére pedig klíma berendezést telepítettek. Homlokzata 10 cm vastag szigetelést és nemes vakolatot kapott. Közelében különböző üzletek, élelmiszerboltok, vasútállomás, buszállomás található, könnyen megközelíthető helyen található ! Ha úgy érzi, hogy megtalálta álmai otthonát, ne habozzon, keressen bátran !

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1993
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaerkély

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Pocsai Katalin Otthon Centrum - Vásárosnamény Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY