Eladó ház Lipót 66 nm
Eladó ház Lipót 66 nm
Eladó ház Lipót 66 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8157829
Feltöltve: 12 napja

Lipót eladó sorház 2 szobás: 47,16 millió Ft

47,16 millió Ft
714 494 Ft/m²
66 m²
Alapterület
181 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 154 192 Ft
Második évtől
199 276 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kiemelt támogatásokkal igényelhető családok számára! Falusi CSOK + CSOKPlusz támogatással elérhető! Az ingatlan adatai: -66m2 alapterület két szinten kialakítva -11m2 terasz -Nyitott nappali, konyha, étkező a földszinten -felső szinten 2 szoba +fürdőszoba Műszaki tartalom: -Falazatok: A falazatok egységesen POROTHERM / LEIERTHERM / HELUZ (vagy ezekkel egyenértékű) rendszerből készülnek. -Tetőszerkezet és héjalás: Az épület lezárása fa ácsolt szerkezetű nyeregtetővel és cserép fedéssel készül antracit színben. -Nyílászárók: REHAU / KÖMMERLING márkájú kívül/belül fehér külső nyílászárók hőszigetelt három rétegű üvegezéssel, műanyag bukó-nyíló ablakok. REHAU / KÖMMERLING Bejárati ajtók fehér műanyag hőszigetelt ajtók, 76 AD Present típusú. A tetőtérben Velux vagy ezzel egyenértékű tetőtéri ablakok kerülnek kiépítésre. A redőnyöket, szúnyoghálókat és belső nyílászárókat nem tartalmazza a fűtéskész ár. -Hangszigetelések: A közbenső födémen 8 cm-es lépés hangszigetelő lemez akusztikai réteg készül. Az e felett készülő esztrich kerületén polisztirolhab szalag peremszigetelő sáv kerül elhelyezésre. -Hőszigetelések: A fedélszék hőszigetelése (szálas gyapot) 25 cm vastagságban készül. A homlokzati vasbeton szerkezetekre 5 cm-es kiegészítő hőszigetelő táblák kerülnek elhelyezésre. A homlokzatot 15 cm vastag hőszigetelő rendszerrel burkoljuk, felületét színes vékony vakolattal zárjuk. Gépészet: Belső víz-, szennyvíz vezetékek műanyag csövekkel aljzatban, illetve falban kiépítve. A falban lévő vízkiállások műanyagdugóval lezárva. A belső víz-, és szennyvíz vezetékek az építési terven ábrázolt szaniter berendezési tárgyakhoz kerülnek kiépítésre. A szaniter tárgyak, és azok elhelyezése nem tartozik bele a fűtéskész árba.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2025
Terasz:
11 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanyvízcsatornakocsibeállókertamerikai konyhaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Palotai Evelin Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda összes hirdetése
+36 30 594 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Palotai Evelin Global Otthon az Otthonteremtő Az iroda összes hirdetése
+36 30 594 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY