Eladó ház Komárom 137 nm
Eladó ház Komárom 137 nm
Eladó ház Komárom 137 nm
+13 fotó
Hirdetéskód: 8163910
Referenciaszám: 44030
Frissítve: 1 napja

Komárom eladó sorház 3 szobás: 76,1 millió Ft

76,1 millió Ft
555 474 Ft/m²
137 m²
Alapterület
500 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 248 831 Ft
Második évtől
321 586 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CasaNetWork Győr ingatlaniroda eladásra kínálja a 0019-es referenciaszámú sorházat KOMÁROMBAN! - Az összközműves sorház csendes környezetben lévő, társas lakóparki családi ház, amely alacsony rezsivel és azonnal költözhető állapotban várja új lakóit. **Főbb jellemzők:** - **Elhelyezkedés:** Kertvárosi környezet, csendes és biztonságos lakópark, amely két utcáról is megközelíthető és zárt udvarban található. - **Közlekedés:** Buszmegálló gyalog 2 perc, boltok, iskola, óvoda 10 perc távolságra. - **Szabadidő:** WF szabadidőpark mindössze 1 km-re található. **Ingatlan adatai:** - **Alapterület:** 136,87 m² (124,72 m² lakótér + 12,5 m² terasz és erkély) - **Szobák száma:** 4 - **Komfort:** Duplakomfortos, légkondicionált - **Építés éve:** 2008 - **Szerkezet:** Ytong építésű, 38 cm-es falazat, kiváló hőszigetelés - **Felújítás:** 2022-ben teljes körű felújítás történt (festés, ajtókilincsek, kapcsolók, parkettaszegélyek, redőnymozgató szerkezet) - **Ablakok:** Műanyag, szúnyoghálóval és redőnnyel ellátva - **Tető:** Szigetelt tetőtér, zsindely héjazat - **Parkolás:** Több autóval is megoldható a lakóparkon belül és kívül egyaránt **Műszaki tartalom:** - 80 cm mély sávos betonalap - Vasbeton födém szintek között, fafödém a tetőtérben - Réz villanyvezetékek **További információk:** - Az ingatlan része a képeken látható beépített bútorok és konyhagépek. - Internet több szolgáltatótól is elérhető. -  CSOK igénybe vehető! Ne hagyja ki ezt a kiváló lehetőséget, hogy egy csendes, biztonságos, és jól megközelíthető környezetben található, korszerű családi ház tulajdonosa legyen! További információért és megtekintésért, vegye fel velünk a kapcsolatot! Amennyiben a 0019-es referenciaszámú komáromi sorház felkeltette az érdeklődését, állok rendelkezésére a megadott telefonszámon. Meihoffer Sándor +36 70 427 7227"CasaNetWork - INGATLANBAN OTTHON VAGYUNK!"

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2008
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meihoffer Sándor CasaNetWork Győr Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Meihoffer Sándor CasaNetWork Győr Az iroda összes hirdetése
+36 70 427 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY