Eladó ház Gárdony 195 nm
Eladó ház Gárdony 195 nm
Eladó ház Gárdony 195 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 8002500
Referenciaszám: SZI98103-4586518
Frissítve: ma

Gárdony eladó sorház 5 szobás: 85 millió Ft

85 millió Ft
435 897 Ft/m²
195 m²
Alapterület
194 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 277 932 Ft
Második évtől
359 196 Ft
Kedvezményes kamat
7,74% 7,99%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
GÁRDONYBAN ÚJ ÉPÍTÉSŰ, VÍZPART KÖZELI, PANORÁMÁS SORHÁZI LAKÓEGYSÉG, SAJÁT KERTTEL, GARÁZZSAL ELADÓ! A HIRDETETT INGATLAN ÚJ ÉPÍTÉSŰ 11 LAKÁSOS TÁRSASHÁZBAN TALÁLHATÓ 3. LAKÓEGYSÉG. ALAPTERÜLETE BRUTTÓ 195 M2, AMIBŐL HASZNOS ALAPTERÜLET 155 M2. A FELÉPÍTMÉNY IGÉNYES ANYAGOKBÓL ÉPÜLT. AZ ÉPÜLET FALAZATA THERMO-BLOCK 35-ÖS TÉGLA. A TETŐ HÉJALÁSA LEIER TETŐCSERÉP, 25CM HŐSZIGETELÉSSEL. FŰTÉST A SZINTENKÉNT SZABÁLYOZHATÓ ELEKTROMOS INFRA PADLÓFŰTÉS, VALAMINT A NAPPALIBAN TALÁLHATÓ KANDALLÓ BIZTOSÍTJA. AZ EMELETEN HŰTŐ-FŰTŐ KLÍMA TALÁLHATÓ. A NYÍLÁSZÁRÓK MŰANYAGOK, HŐSZIGETELT ÜVEGEZÉSSEL. A HELYISÉGEKBEN MINŐSÉGI BURKOLATOK KERÜLTEK BEÉPÍTÉSRE. A MELEGVÍZ ELLÁTÁS 300 LITERES HŐSZIVATTYÚS FORRÓVÍZTÁROLÓ BIZTOSÍTJA. A FÖLDSZINTEN TALÁLHATÓ AZ ELŐKERTBŐL MEGKÖZELÍTHETŐ GARÁZS SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPUVAL, MOTOROS NYITÁS-ZÁRÁSSAL. A GARÁZS KOMMUNIKÁL AZ ALSÓ SZINTTEL, AZ ELŐTÉRBE NYÍLIK, AHOL VIZESBLOKK, NAPPALI, KONYHA- ÉTKEZŐ, VALAMINT A KERTRE NÉZŐ FEDETT TERASZ KERÜLT KIALAKÍTÁSRA. INNEN KÖZELÍTHETŐ MEG A LEKERÍTETT SAJÁT HASZNÁLATÚ KERT. AZ ELSŐ EMELETEN KÖZLEKEDŐ, GARDROB, KÁDAS FÜRDŐSZOBA, HÁZTARTÁSI HELYISÉG, 2 SZOBA ERÉLLYEL, ZUHANYZÓS FÜRDŐSZOBA ÉS TERASZ SZOLGÁLJA A KÉNYELMET. TETŐTÉRBEN KÖZLEKEDŐ, 2 SZOBA, FÜRDŐSZOBA KERÜLT KIALAKÍTÁSRA. MINDEN SZINTRŐL TÓ PANORÁMA LÁTHATÓ. A LAKÁS DNY-I TÁJOLÁSÚ, VILÁGOS, BENAPOZOTT, JÓL ÁTSZELLŐZTETHETŐ. AZ INGATLAN AZONNAL KÖLTÖZHETŐ. A TÓ 1 PERC ALATT GYALOGOSAN ELÉRHETŐ. A LAKÁSRA AZ ÚJ ÉPÍTÉSŰ INGATLANOKRA VONATKOZÓ ÖSSZES TÁMOGATÁS IGÉNYBE VEHETŐ. AZ INGATLAN ELHELYEZKEDÉSÉBŐL ADÓDÓAN A VELENCEI TÓ, A VÁROSKÖZPONT, A VASÚTÁLLOMÁS, AZ AUTÓPÁLYA KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ. JÓ VÁLASZTÁS AZ INGATLAN TÓ KÖZELI ÚJ OTTHONT KERESŐKNEK, NAGYCSALÁDOSOKNAK, BEFEKTETŐKNEK. HÍVJON BIZALOMMAL A FENTI SZÁMON!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Elektromos
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szücs István Dr. Makkos - Székesfehérvár és Velencei-tó környéki Franchise iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szücs István Dr. Makkos - Székesfehérvár és Velencei-tó környéki Franchise iroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 415 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY