Eladó ház Dunakeszi 61 nm
Eladó ház Dunakeszi 61 nm
Eladó ház Dunakeszi 61 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7814325
Referenciaszám: H471384
Frissítve: 6 napja

Dunakeszi eladó sorház 3 szobás: 59,5 millió Ft

59,5 millió Ft
975 410 Ft/m²
61 m²
Alapterület
50 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 172 684 Ft
Második évtől
235 663 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kínálok egy 61 nm alapterületű, TELJESEN FELÚJÍTOTT teraszos FÖLDSZINTI LAKÁST. Az AMERIKAI-KONYHÁS nappalin kívül, 2 hálószoba, külön wc, és egy kádas fürdőszoba található az ingatlanban. Meleg vizet és a fűtését gáz- cirkó készülék biztosítja, rezsije igen kedvező. Felújításra került: - víz és villanyvezetékek cseréje - új radiátoros hőleadók kerültek beépítésre - homlokzat szigetelés - 10cm - nyílászárók cseréje (műanyag,) - burkolatok cseréje - teljesen új gépesített, garanciális konyha - új fürdőkádas fürdőszoba került kiépítésre - új kert kaput is kapott a lakás AZONNAL KÖLTÖZHETŐ!!!! A zöld terasz autóbeállóval együtt 50 nm. Lokáció: 1-2 percre busz, vonat, bevásárlási lehetőségek.... Közelben iskola, óvoda, bölcsőde, szakorvosi rendelő, gyógyszertár, állatkórház... A ház központi elhelyezkedését, adottságait tekintve meghitt otthont nyújthat minden korosztálynak, de akár befektetésnek, üzleti vagy egyéb más célú tevékenységre is kiválóan alkalmas. Az ingatlan megvásárlásához hitel, támogatás igényelhető, bankfüggetlen tanácsadónk díjmentesen áll rendelkezésére, valamint ingatlan szakjogászunk segítségét is ajánljuk figyelmébe, aki kedvező díjszabással vállalja az adásvétel lebonyolítását. Bízunk benne, hogy hamarosan Önt is ügyfeleink között köszönthetjük! Várom érdeklődő hívását! Vasútállomás, SZTK, Gyógyszertár, Buszmegálló, üzletek 5perc sétára. A lakás teljesen felújított, új szigetelés, elektromos hálózat, vízvezetékek, teljesen új fürdőszoba, klimakiállás, új nyílászárók, új lamináltparketta.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1979
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Vanessza Fanni Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kis Vanessza Fanni Otthon Centrum - Dunakeszi Az iroda összes hirdetése
+36 70 465 6

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY