Eladó ház Budapest XVIII. kerület 75 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 75 nm
Eladó ház Budapest XVIII. kerület 75 nm
+15 fotó
Hirdetéskód: 7861472
Referenciaszám: 516748
Frissítve: 1 napja

Budapest XVIII. kerület eladó sorház 3 szobás: 59,9 millió Ft

59,9 millió Ft
798 667 Ft/m²
75 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 195 860 Ft
Második évtől
253 127 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladásra kinálok Budapest 18. kerületének kertvárosi övezetében háromlakásos házban egy 75 m2-es jó elosztású ingatlant. A telek mérete 434m2, amely osztatlan. Az ingatlanban két szoba, konyha, fürdőszoba, nappali, előszoba található. Az ingatlanba a teraszról juthatunk be. Tartozik hozzá továbbá saját tároló, egy garázs, valamint egy 6 m2-es pince is. Fűtése kombi cirkó-gáz. Nyilászárók műanyagra cserélve, az épület téglából épült. Szobába hűtő-fűtő klima van, parkettás. Konyha és fürdőszoba átlagos, felújitása a vevő saját fantáziájára van bizva. Melegvizet bojler biztositja. Autóbeállási lehetőség adott az udvarban, vagy a saját garázsban. Elhelyezkedését tekintve nagyon jó, közelben megtalálható minden (iskola, óvoda, boltok, piac, park, dohánybolt) akár pár perc sétával is elérhető. Tömegközlekedéssel pedig a városba bárhova rövid időn belül ott lehetünk, buszmegálló 100 méteren belül. Ajánlom minden kedves vevőnek aki egy csendes házban szeretne élni, de mégis közel van minden. Jó választás fiataloknak, családoknak, idősebbeknek, kisállattal élőknek egyaránt. Az ár irányár! Ha hirdetésem felkeltette érdeklődését hivjon bármikor bizalommal, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1950
Energetikai besorolás:
D
teraszpincemelléképületklíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Judit Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szűcs Judit Városi Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 630 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY