Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 102 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 102 nm
Eladó ház Budapest XVII. kerület, Rákoscsaba 102 nm
+12 fotó
Hirdetéskód: 8168832
Referenciaszám: 11-2630
Frissítve: ma

Budapest XVII. kerület eladó sorház 4 szobás: 94,9 millió Ft

94,9 millió Ft
930 392 Ft/m²
102 m²
Alapterület
180 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 310 303 Ft
Második évtől
401 031 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
NAGYSZERŰ LEHETŐSÉG • KÉTSZINTES SORHÁZ KERT • FEDETT BEÁLLÓ • 102 NM LAKÓTÉR • RÁKOSCSABA LEGSZEBB RÉSZÉN • NAPPALI + 3 SZOBA • Eladóvá vált Rákoscsaba zöldövezeti részén, madárcsicsergős, családi házas környezetben egy 2005-ben épült, világos, kétszintes sorház egy négylakásos társasházban. A lakótér 102 nm. Rendkívül jó elosztású, napfényes, élhető nagy terű nappalival, igényesen berendezett helyiségekkel. A hozzá tartozó telekrész kb. 180 nm. Itt található egy 1x1 nm-es kerti tároló és egy fedett kocsibeálló. Az ingatlan szerkezetileg jól megépített, minőségi alapanyagok felhasználásával készült. Jelenleg is nagyon jó állapotú, karbantartott. Tisztasági festés után költözhető. A konyhabútor új, kiváló minőségű és maximálisan felszerelt. (indukciós főzőlap, beépített sütő, mosogatógép) A ház leírása: Földszint: -     tágas amerikai konyhás nappali étkezővel -     előszoba -     fürdőszoba zuhanyzóval és vécével -     lépcső az emeletre Emelet: -     előtér -     3 db szoba -     fürdőszoba káddal és vécével -     feljárat a fafödémes padlástérbe (nagy méretű, jól pakolható) Kert: -     fedett udvari beálló -     sütésre, grillezésre alkalmas terület -     kerti tároló Rezsi: A fűtésátalány: 9 000 Ft/hó Víz: 11 000 Ft/hó Áram: 5 000 Ft/hó ÖSSZES REZSI: 25 000 Ft/hó A fűtést és a meleg vizet új Ariston kondenzációs gázkazán biztosítja, amit fél éve cseréltek. Az ingatlanba 2 db klíma került beszerelésre. A nappali tájolása nyugati, de gyakorlatilag körbesüti a nap, ennél fogva télen-nyáron világos. A fákkal, bokrokkal, virágokkal beültetett kerti környezet az új tulajdonos igényei szerint továbbalakítható! A környék csendes, biztonságos, kertvárosi övezet. A ház előtt is lehet parkolni. A társasház lakói kedves, segítőkész emberek. Elhelyezkedésének köszönhetően az ingatlan ellátottsága nagyon jó. A közelben megtalálható óvoda, bölcsőde, iskola, bevásárlási lehetőségek. Közlekedése kiváló, buszok vagy az 5 perc alatt elérhető vonat áll rendelkezésre. Keleti pu. vagy Gödöllő irányába. Az M0-s pedig szintén percek alatt elérhető. Irányára: 94,9 M Ft Amennyiben felkeltette érdeklődését, hívjon bármikor, akár hétvégén is!

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2005
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Nincs
villanygázvízcsatornakomfortoskocsibeálló

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Czakó Gabriella Balla Ingatlan - XVI. kerület, Kistarcsa, Csömör, Kerepes, Mogyoród, Gödöllő Az iroda összes hirdetése
+36 70 366 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY