Eladó ház Budapest XII. kerület 200 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület 200 nm
Eladó ház Budapest XII. kerület 200 nm
+16 fotó
Hirdetéskód: 8147480
Referenciaszám: 18696
Frissítve: ma

Budapest XII. kerület eladó sorház 5 szobás: 175 millió Ft

175 millió Ft
875 000 Ft/m²
200 m²
Alapterület
500 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 572 213 Ft
Második évtől
739 521 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kizárólag Irodánk kínálatában! Eladó a XII. kerületben, a Rege úton egy 200 nm-es, belső 4 szintes, csendes, kifejezetten világos (Délkeleti/Délnyugati tájolású) nagy nyílászárókkal ellátott, felújítandó sorház, 300 nm-es kizárólagos kertkapcsolattal. Az ingatlan elosztása a következőképp néz ki: - A földszinten egy szoba, fürdőszoba, konyha közlekedő, gépészeti szoba + mosókonyha, valamint garázs található. - A magasföldszinten egy nappali-konyha-étkező, mosdó, valamint télikert található. Erről a szintről juthatunk ki a lakásból a 300 nm-es kizárólagos használatú kertbe. - Az első emeleten három darab szoba és egy fürdőszoba található. - A legfelső emelten egy ablakos, beépítésre váró tetőtér található, ahol minimum két szoba kialakítására van lehetőség. További terület beépítésére is lehetőség van, mivel az ingatlan szélső ház. Elhelyezkedése kiváló, közelben oktatási központok, boltok, üzletek, rendelők, parkok megtalálhatóak. Tömegközlekedés szempontjából 5 -10 perc sétatávolságra villamosok, buszmegállók elérhetőek. Kérdés esetén keressenek minket bizalommal! Irodánk ingyenes hitel tanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére. VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES. A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Szintek száma:
4
Állapot:
Felújítandó
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1978
Terasz:
15 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
terasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Dodici Quartiere Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 650 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Tecnocasa - Dodici Quartiere Kft. Tecnocasa Az iroda összes hirdetése
+36 70 650 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY