Eladó ház Biatorbágy 99 nm
Eladó ház Biatorbágy 99 nm
Eladó ház Biatorbágy 99 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8166792
Referenciaszám: 360071001-851
Frissítve: 3 napja

Biatorbágy eladó sorház 3+2 fél szobás: 105,9 millió Ft

105,9 millió Ft
1 069 697 Ft/m²
99 m²
Alapterület
180 m²
Telek
3+2 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 346 271 Ft
Második évtől
447 516 Ft
Kamat
7,74%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 8,1%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Biatorbágyon a Zöldsziget Lakóparkban megvételre kínálom egy négy lakásos sorház legbelső, kétszintes, kertes lakását A SORHÁZ jellemzői: - 2006-ben épült, Biatorbágy csendes, jó levegőjű részén - 2022-ben teljes körű felújításon esett át, ekkor cserélték az új, korszerűbb ablakokat és a minőségi konyhabútort a gépekkel - kétszintes, 91 m2-es lakótéren 3+2 fél szobával, terasszal és két erkéllyel - a sorház saját kertrésze 180 m2 - a földszint elrendezése: előszoba, fürdőszoba/háztartási helyiség, kamra, amerikai konyhás nappali, teraszkapcsolattal - innen is nyílik a nagyobb méretű kert - az emeleten 3 hálószobát, egy gardróbot és egy nagy méretű kádas fürdőszobát találunk - az emeleti, kert felőli részen a kisebb szobához kapcsolódik egy kis erkély, a nagyobb erkély pedig a nagy hálószobából ill. a közlekedőből is megközelíthető - a nagy teraszról panorámás kilátás nyílik - a kétszintes ház fűtését és a meleg vízellátását kombi-cirkó biztosítja padlófűtéssel, radiátoros hőleadással és a fürdőben törülközőszárítós radiátor segítségével - a konyhabútor a gépekkel, a beépített szekrények, valamint a gardrób szekrényei az ár részét képezik - a nyílászárók szúnyoghálóval és redőnnyel felszereltek - a lakásban riasztó van kiépítve - a komfortérzetet növeli a 3 db hűtő-fűtő klíma is - a kert gondozott, karbantartott - két kerti tároló is tartozik az ingatlanhoz - az ingatlan saját kert részén belül megoldott két autó számára a parkolás Biatorbágy Budapesttől 12 km, az M1-es autópályán és autóúton is gyorsan megközelíthető. Rövid, 5 perces sétával elérhető az óvoda, valamint 10 perc sétára épül és idén befejezésre is kerül Biatorbágy első középiskolája. Üzletek, posta, gyógyszertár, önkormányzat, orvosi rendelők, játszótér, futópálya, télen szánkódomb néhány perces sétára. Amennyiben a kínált SORHÁZ vagy bármely más a kínálatunkban található, SORHÁZ, IKERHÁZ, CSALÁDI HÁZ felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon. Hétvégén is dolgozom. Hitelre van szüksége? Kollégám díjmentes, banksemleges hitelügyintézéssel áll rendelkezésére.

Tulajdonságok

Típus:
Sorház
Állapot:
Újszerű
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
panorámaterasz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Héda Zsó Családi Ingatlan Irodák Az iroda összes hirdetése
+36 20 367 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY