Eladó lakás Veszprém 53 nm
Eladó lakás Veszprém 53 nm
Eladó lakás Veszprém 53 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8162724
Referenciaszám: 44018
Frissítve: ma

Veszprém eladó panellakás 2 szobás: 38,5 millió Ft

38,5 millió Ft
726 415 Ft/m²
53 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A CASANETWORK VESZPRÉM Ingatlaniroda eladásra kínálja a 2303-as referenciaszámú veszprémi panellakását a következő paraméterekkel: - 53 nm-es, 2 szobás lakás  - Veszprémben a Stromfeld Aurél  ltp.-n eladó egy azonnal költözhető,földszinti jó állapotban lévő lakás. - A lakás felújított állapotban kerül átadásra,festése a közelmúltban megtörtént, valamint a konyhabútor,fürdőszoba,WC cseréje is megtörtént. - Környezete zöldövezeti,gondos,rendezett,parkosított.A közelben óvoda, hentes, posta, orvosi rendelő, buszmegálló, supermarket, és pizzéria is található. - Tartozik hozzá egy tároló is. - Központi fűtéssel ellátott.Fogyasztásmérővel. - A rezsi és a közös költség 16-16.000-Ft. Amennyiben az 2303-as számú veszprémi lakás, vagy bármely más kínálatunkban szereplő családi ház, nyaraló, telek felkeltette érdeklődését, állok rendelkezésre a megadott telefonszámon. Telefon: 06-20/420-8120 Béndek Péter INGATLAN-KÉPVISELŐ Vásárolna, de nincs rá keret? Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére! CasaNetWork Ingatlanhálózat A civilzált ingatlanértékesítés artériája!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1986
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béndek Péter CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 420 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Béndek Péter CasaNetWork Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 20 420 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY