Eladó lakás Veszprém, Damjanich 29 nm
Eladó lakás Veszprém, Damjanich 29 nm
Eladó lakás Veszprém, Damjanich 29 nm
+4 fotó
Hirdetéskód: 7760486
Referenciaszám: 300623
Frissítve: 2 hónapja

Veszprém eladó panellakás 1 szobás: 29 millió Ft

29 millió Ft
1 000 000 Ft/m²
29 m²
Alapterület
1 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
VESZPRÉM KEDVELT UTCÁJÁBAN, CSENDES RÉSZEN, A DAMJANICH JÁNOS UTCÁBAN VÁLT ELADÓVÁ EGY TELJESKÖRŰEN FELÚJÍTOTT ERKÉLYES GARZONLAKÁS! A lakás alapterülete 29 m2, 4 m2-es erkély tartozik hozzá. Az ingatlan 3 emeletes épület 3. emeletén található! A lakásba belépve egy előtérbe jutunk, innen nyílik a felújított, modern fürdőszoba és az amerikai konyhás nappali-étkező, mely erkélykapcsolattal rendelkezik. Az ingatlant 2023-ban újította fel a jelenlegi tulajdonosa. A nappali tágas, világos, egy kicsi, de jól használható konyha tartozik hozzá. A 2023-as felújítás során az összes burkolat, nyílászáró és vezeték kicserélésre került. A lakás világos, fiatalos, jó elrendezésű. A közös költség 5-6000 Ft, a fűtés a téli hónapokban megközelítőleg 5000 Ft. A társasház rendezett, csendes, tartozásoktól mentes. Tároló jelenleg nem tartozik hozzá, de lehet kérni, van szabad tároló! Ajánlom ezt kis ingatlant azoknak, akik a felújítással már nem szeretnének bajlódni, a lakás azonnal költözhető, az ÁR IRÁNYÁR! További információkért forduljon hozzám bizalommal! ???? Irodai referenciaszám: 300623 AMIBEN 15 ÉVES SZAKMAI TAPASZTALATTAL SEGÍTENI TUDUNK: – Megbízható ügyvédi háttér – Energetikai tanúsítvány és ingatlan értékbecslés készítése – Ingyenes, bankfüggetlen ügyintézés: hitelek, kölcsönök, megtakarítások - Állami támogatások: CSOK, Falusi CSOK, Babaváró támogatás – Az esetleges elírások és változtatások jogát fenntartjuk! KERESÜNK ELADÓ/KIADÓ INGATLANOKAT VESZPRÉM MEGYÉBEN ÉS A BALATON KÖRNYÉKÉN!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
4
Állapot:
Újszerű
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortoserkélybeépített konyhabútor

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vukman-Galló Anita Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Vukman-Galló Anita Pannon Ingatlan és Hiteliroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 948 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY