Eladó lakás Veszprém, Belváros 55 nm
Eladó lakás Veszprém, Belváros 55 nm
Eladó lakás Veszprém, Belváros 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8147430
Referenciaszám: 181100332
Frissítve: ma

Veszprém eladó panellakás 2 szobás: 33,5 millió Ft

33,5 millió Ft
609 091 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
   A 11. emeleti lakás reggeltől késő délutánig NAPOS, RENDKÍVÜL VILÁGOS, hiszen a lakásban mind a nappali, mind a konyha, a szoba végig ablak. A lakásba belépve egy előszoba-közlekedőbe érkezünk. Innen nyílik jobbra a fürdőszoba, mellette a WC található. A fürdővel szemben egy előtéren keresztül nyílik a szoba. Az előtérben MENNYEZETIG ÉRŐ BEÉPÍTETT SZEKRÉNY van mindkét oldalon.    A keleti fekvésű szoba végén az IGAZÁN TÁGAS NAPPALIBA van átjárási lehetőség. A bejárattal szemben a közlekedő végén szintén a nappaliba érkezünk, tehát A LAKÁS KÖRBE JÁRHATÓ. A nappaliba belépve jobbra a konyha kapott helyet, melyet egy kis kamra egészít ki. A konyha és a nappali egylégtérben van.     A szobából és a nappali szoba felőli oldalán az ablakokon kitekintve VALÓBAN POMPÁS PANORÁMA tárul elénk a Bakonyra, a Jutasi úti lakótelepre és a belvárosra. A nappali másik oldalán az Egyetem városrészre és a belváros másik felére néző csodás panorámában gyönyörködhetünk. A HŐSZIGETELT MŰANYAG ABLAKOK mindegyikén reluxa van. A lakás fűtéséről központi légbefúvásos rendszer gondoskodik. A BIZTONSÁGI KAMERÁKKAL felszerelt ÉPÜLET AKADÁLYMENTESÍTETT, tehát lépcsőzés nélkül lehet közlekedni!    Parkolni kedvezményesen az épület körül lehet. A lakás REZSIJE ALACSONY, közösköltség 14 000,- forint, a fűtés 12 000,- forint. A vásárláshoz ILLETÉKMENTESSÉG, CSOK PLUSZ igényelhető. A közelben tényleg MINDEN KARNYÚJTÁSNYIRA ELÉRHETŐ. Piac, buszállomás, buszmegállók, bevásárlási lehetőségek, bankok, iskolák, óvoda, bölcsőde, kórház, gyógyszertárak, orvosi rendelők, éttermek, kávézók, kormányablakok mind-mind megtalálható.     NÉZZE MEG a lakásról készült VIRTUÁLIS SÉTÁT is, „sétáljon végig” saroktól sarokig a lakásban! https://my.matterport.com/show/?m=nGVPzdRTDEP    Remek választás befektetésnek, állandó lakásnak egyaránt. Idősebbeknek, mozgáskorlátozottaknak is ideális választás, hiszen NEM KELL EGYETLEN LÉPCSŐT SEM MEGTENNI. Komfortos, valóban kényelmes életet biztosító lakás.                                        TÉNYLEG TÖKÉLETES VÁLASZTÁS a jó vételhez!                      HÍVJON, hogy Öné legyen ez a remek lehetőségeket nyújtó lakás!        Bankfüggetlen INGYENES hitelügyintézés, INGYENES CSOK PLUSZ ügyintézés. Ön csak kitalálja, mire keres megoldást és nyugodtan hátra dőlhet, a többi a mi dolgunk.  

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
11
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti
Építés éve:
1974
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villanygázvízcsatornaösszkomfortospanorámainternetbútorozatlanvízórásliftakadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Csordás János Csordás Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 20 460 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY