Eladó lakás Szombathely 55 nm
Eladó lakás Szombathely 55 nm
Eladó lakás Szombathely 55 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8133015
Referenciaszám: LK085041
Feltöltve: 1 hónapja

Szombathely eladó panellakás 2 szobás: 28,5 millió Ft

28,5 millió Ft
518 182 Ft/m²
55 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
5. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Lakható állapotú 2 szoba+hallos lakás eladó az oladi lakótelepenEladásra kínálunk egy átlagos állapotú, 5. emeleti panel lakást, mely egy nagyon népszerű helyen, Szombathely Oladi városrészében található. A háztömb lifttel van ellátva, ami megkönnyíti a magasabb emeleteken lakók életét. A lakás távfűtéses, pár hónap alatt beköltözhető és jól használható fűtési rendszert kínál a téli hónapokra. Az ingatlan egy utca felé néző, jó fényviszonyokkal rendelkező lakás, melynek egyik legnagyobb előnye a délre néző erkély, ahonnan gyönyörködhetünk a környék látványában. Az erkély kiváló hely nyugodt esték eltöltésére vagy csak a friss levegő élvezetére. A panel szerkezet biztosítja a lakás jó hőszigetelését, így a fűtési költségek is kedvezőek. Ez a lakás kiváló választás lehet azok számára, akik szeretnek egy kedvelt lakóövezetben élni, ahol minden szükséges létesítmény könnyen elérhető. Legyen szó akár bevásárlásról, oktatási intézményekről vagy szabadidős tevékenységekről, minden megtalálható a közelben. Az Oladi városrész különösen népszerű a családok és a fiatalok körében, köszönhetően a kiváló infrastruktúrának és a zöld környezetnek. Ez az ingatlan tökéletes választás lehet, ha Ön is Szombathelyen szeretné megtalálni álmai otthonát.

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Szintek száma:
10
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Távfűtés
Építés éve:
1978
Erkély:
4 m²
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világoserkélybútorozatlanvízóráslift

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szabó Andrea Duna House - Szombathely, Kőszegi utca Az iroda összes hirdetése
+36 30 513 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY