Eladó lakás Szolnok 57 nm
Eladó lakás Szolnok 57 nm
Eladó lakás Szolnok 57 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8157131
Referenciaszám: 43980
Feltöltve: 12 napja

Szolnok eladó panellakás 2 szobás: 23,9 millió Ft

23,9 millió Ft
419 298 Ft/m²
57 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda megvételre kínál egy 57 nm-es, 3. emeleti lakást Szolnokon, a Nagy Imre körúton az alábbi paraméterekkel: -  az ingatlan részt vett a panel programban, ennek megfelelően külső szigetelést kapott és új műanyag nyílászárók lettek beépítve, melyek részben redőnnyel és szúnyoghálóval ellátottak, - a lakás fekvésének köszönhetően minden napszakban napfényes, világos, melyhez erkély is tartozik, -  a szobák parkettásak, a többi helyiség járólappal borított, - a fürdőszoba és WC külön helyiségben található és mindkettő felújításon esett át, -  a lakás melegéről távhő gondoskodik egyedi, digitális mérővel, nyáron egyedi split klíma biztosít kellemes hőmérsékletet, -  a felújítás során a radiátorok cseréje is megtörtént, - rendezett lépcsőház, jó lakóközösség, - a lakáshoz közös kerékpártároló tartozik, -  az ingatlan 1/1 tulajdoni jogviszonnyal, tehermentesen várja új tulajdonosát.  Kiváló infrastruktúra jellemzi a környéket, bevásárló központ, vasútállomás és a városközpont is pár perces sétával elérhető. Befektetésnek is kiváló! Elhelyezkedése miatt könnyen, gyorsan kiadható!  Amennyiben a fenti 155805747-es azonosító számú eladó lakás, vagy bármely kínálatunkban található ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal! /A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./ Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítése. CasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!

Tulajdonságok

Típus:
Panellakás
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Távfűtés egyedi méréssel
Építés éve:
1975
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Mariann CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 211 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Mariann CasaNetWork Szolnok Az iroda összes hirdetése
+36 20 211 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY